Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Молитвени доручак

rss

06.02.2023. Миодраг Тасић

Има једна моћна земља у којој се много полаже на науку. Велике новце дају тамо у истраживање космоса, у медицини, физици, хемији, у наоружање...

Молитвени доручак

Заправо, улажу у све оно што може да помогне њиховој моћи и престижу у свету. Ипак, највише се улаже у генетски инжењеринг.

Ту се тек не жали. На хиљаде научника раде по најсавременијим лабораторијама. На дохват руке су сви могући инструменти, справе, сва технолошка достигнућа. Истраживачи, научници, најбољи студенти неуморно раде дан и ноћ у својим мини научним градовима. Одвојени од света, експерименти, провере, изуми, то је њихов живот. У потпуности. И резултати не изостају. У тој земљи није чудо да створе човека без морала, без људских карактеристика. Споља лепа индивидуа, лепотан, смеран, тих, рекло би се честит, а оно монструм. Тај би те заклао зубима а да не трепне!

Или направе хибридну свињу чије органе користе за пресађивање људима. А тек човек без главе! То је већ постала рутина. Направе човека од крви и меса. Све има осим главе. А главу му насаде по жељи. Може телећа, може од магарца, од слона ако пожеле. И све функционише да боље бити не може! Како то успева? Лако. Толико лако да се једва може схватити. Направили научници неку храну и чим неко поједе тај фруштук, као у бајци, одмах се преобрати. Ако је пре био вук, чим поједе ону вештачку, генетски модификовану храну, постане овца. Од крвожедног лава постане теле. Разјарени бик, што је пре кидисао на све живо, на рогове да набоде, после залогаја-два оног модификованог смећа, постаће умилно јаре!

Наравно, шта ти сервирају, најстрожа је тајна. Нити се зна како је то остварено. Боље речено, нико и не верује да је све то могуће. Зато наивчине и падају у клопку. Најтеже је привући необавештене да пробају ту специјалну храну. И ту се досетили. Као организују у тој страној држави молитвени доручак. Позивају само пробране. То је као велика част. У ствари зову противнике и себи ненаклоњене особе. Оне што не воле ту државу, што раде против интереса велике земље, што су на неки начин опасност по њих. И онда их тобоже позову на молитвени доручак, да их ко бајаги уваже. Указују им част.

Многи се упецају. Скоро сви. Јуре као безглави на доручак. Још га сами и плате. Тамо им сервирају неки бућкуриш, рекосмо обогаћен тајним састојцима, али после доручка свима су учукани рогови, завезани језици, постају слепи и ћорави. Од силног човека генетски модификована храна начини обичну стоку!

Наравоученије: чувај се Америке и кад ти доручак нуди!

 

Миодраг Тасић
Миодраг Тасић


# Миодраг Тасић
@


 Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима