Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Zahvaljujući Jeleni Karleuši Sofija Nakić ide u Grčku na lečenje

rss

06.11.2019. Telegraf.rs

- Hvala Jeleni Karleuši koja pomaže na sve moguće načine i što je Sofiji pronašla bolnicu i doktora - rekao nam je devojčicin tata.

Zahvaljujući Jeleni Karleuši Sofija Nakić ide u Grčku na lečenje

Sofija Nakić (16) iz Aleksinca, koja boluje od sarkoma vezivnog tkiva, takozvanog dečjeg raka, posle višemesečne borbe konačno će sutra, u sredu 5. novembra, da poleti za Atinu na lečenje.

Jelena Karleuša se oglasila povodom lepih vesti pošto je, kako smo ekskluzivno pisali pre nekoliko dana, odlučila da ceo novogodišnji honorar donira za lečenje male Sofije.

- Veliko hvala grčkim lekarima, bolnici u Atini i doktoru Steliosu Kouvarisu na velikom srcu! Naša bolesna devojčica Sofija posle muke i odbijanja konačno ide na lečenje TOMO terapijom i ima šansu! Neka univerzum da lavlju snagu Sofiji i njenim roditeljima u ovoj teškoj borbi! Zahvalna sam našoj grčkoj braći! - napisala je Jelena ovim povodom.

Podsetimo, otac male Sofije sa nama je razgovarao o Sofijinom teškom stanju.

- Zbog njenog lošeg stanja, Sofija mora da bude transportovana avionom i takvo putovanje košta 10.000 evra. Taj novac imamo, zahvaljujući dobrim ljudima koji su uplaćivali. Lečenje u Grčkoj će biti sprovedeno sajber nožem i jedan tretman takvom terapijom kosta 17.000 evra - rekao je za Telegraf.rs Sofijin otac.

On napominje da će ih devojčica imati više, kao i da će troškovi rasti zbog propratnih terapija, pregleda, analiza, smeštaja i ostalih usluga bolnice.

- Prema nekoj računici, lečenje može da košta i pola miliona evra na godišnjem nivou. Hvala svima koji su do sad uplaćivali, ali će nam pomoć i ubuduće biti potrebna zbog svih troškova - navodi Nakić.

On se zahvalio i Jeleni Karleuši koja im nesebično pomaže u Sofijinom lečenju.

- Hvala Jeleni Karleuši koja pomaže na sve moguće načine i što je Sofiji pronašla bolnicu i doktora - rekao nam je devojčicin tata.

Instagram profil Jelene Karleuše


# lečenje Grčka Sofija Nakić Jelena Karleuša
@


 Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima