Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Захваљујући Јелени Карлеуши Софија Накић иде у Грчку на лечење

rss

06.11.2019. Телеграф.рс

- Хвала Јелени Карлеуши која помаже на све могуће начине и што је Софији пронашла болницу и доктора - рекао нам је девојчицин тата.

Захваљујући Јелени Карлеуши Софија Накић иде у Грчку на лечење

Софија Накић (16) из Алексинца, која болује од саркома везивног ткива, такозваног дечјег рака, после вишемесечне борбе коначно ће сутра, у среду 5. новембра, да полети за Атину на лечење.

Јелена Карлеуша се огласила поводом лепих вести пошто је, како смо ексклузивно писали пре неколико дана, одлучила да цео новогодишњи хонорар донира за лечење мале Софије.

- Велико хвала грчким лекарима, болници у Атини и доктору Стелиосу Коуварису на великом срцу! Наша болесна девојчица Софија после муке и одбијања коначно иде на лечење ТОМО терапијом и има шансу! Нека универзум да лављу снагу Софији и њеним родитељима у овој тешкој борби! Захвална сам нашој грчкој браћи! - написала је Јелена овим поводом.

Подсетимо, отац мале Софије са нама је разговарао о Софијином тешком стању.

- Због њеног лошег стања, Софија мора да буде транспортована авионом и такво путовање кошта 10.000 евра. Тај новац имамо, захваљујући добрим људима који су уплаћивали. Лечење у Грчкој ће бити спроведено сајбер ножем и један третман таквом терапијом коста 17.000 евра - рекао је за Телеграф.рс Софијин отац.

Он напомиње да ће их девојчица имати више, као и да ће трошкови расти због пропратних терапија, прегледа, анализа, смештаја и осталих услуга болнице.

- Према некој рачуници, лечење може да кошта и пола милиона евра на годишњем нивоу. Хвала свима који су до сад уплаћивали, али ће нам помоћ и убудуће бити потребна због свих трошкова - наводи Накић.

Он се захвалио и Јелени Карлеуши која им несебично помаже у Софијином лечењу.

- Хвала Јелени Карлеуши која помаже на све могуће начине и што је Софији пронашла болницу и доктора - рекао нам је девојчицин тата.

Инстаграм профил Јелене Карлеуше


# лечење Грчка Софија Накић Јелена Карлеуша
@


 Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима