Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Promocija Alnovina u Centru za kulturu i umetnost

rss

01.09.2017. Tekst i foto Boža Nesvrćanin

Sala Doma mladih u Centru za kulturu i umetnost Aleksinac, koji je bio pokrovitelj predstavljanja Alnovina, bila je puna do poslednjeg mesta juče, 31.8.2017. u 12 časova, kada je krenulo predstavljanje ovih novina, koje izlaze drugu godinu.

Promocija Alnovina u Centru za kulturu i umetnost

U isto vreme bilo je reći i o Novostima juga, koje su nešto starije, i jedne su od novina koje su deo izdavaca Agro-press d.o.o. Gredetin. Radio Aleksinac je deo ove informativne aktivnosti, list Sokobanja, kao i fejsbuk stranica ove izdavačke kuće, gde se elektronskim putem pružaju mnoge vesti o događanjima u našoj opštini.

Predstavljene su i mnoge teme iz Alnovina i Novosti juga, koje su obrađene u predstavljenim brojevima.

Ovo je bila prilika da se čuje nešto više o mladim školovanim ljudima i drugima koji tu nalaze posao uz pomoć Nacionalne službe zapošljavanja Aleksinac i opštine Aleksinac.

Ovom prikazu, koga je vodila Maja Cvetićanin, direktor CKU Aleksinac, sa ljudima iz Alnovina, koje je predvodio direktor i glavni urednik Ninoslav Miljković, prisustvovali su mnogi predstavnici društvene sredine, organizacija, novinari, građani i pojedinci.

Po predstavljanju pozdrave za uspešan rad ove izdavačke delatnosti poželeli su Zoran Stanojević, Dušan Stojanović, Miloš Paović, novinar, i Boža Marković, koji je rekao da zahvaljujući ovoj kući Aleksinac više nije samo čaršija od moravičkog mosta do aleksinačke crkve, pošto bistrina Jastrepca, a u novije vreme i tajanstvenost i mistika Rtnja daju novu snagu timu koga uspesno vodi Ninoslav Miljković.

Poželimo ovoj mladoj ekipi Agro-pressa, d. o. o. Gredetin dug i uspešan rad u našoj sredini, sa mnogim inovativnim sadržajima u svojim delatnostima.

Predstavljanje je završeno koktelom i druženjem zvanica.


# Miloš Paović Sokobanja Boža Marković - Nesvrćanin Zoran Stanojević Centar za kulturu i umetnost Radio Aleksinac Gredetin novinari Ninoslav Miljković Maja Cvetićanin Dušan Stojanović
@cekulaleksinac @


 Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima