Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Промоција Алновина у Центру за културу и уметност

rss

01.09.2017. Текст и фото Божа Несврћанин

Сала Дома младих у Центру за културу и уметност Алексинац, који је био покровитељ представљања Алновина, била је пуна до последњег места јуче, 31.8.2017. у 12 часова, када је кренуло представљање ових новина, које излазе другу годину.

Промоција Алновина у Центру за културу и уметност

У исто време било је рећи и о Новостима југа, које су нешто старије, и једне су од новина које су део издаваца Агро-пресс д.о.о. Гредетин. Радио Алексинац је део ове информативне активности, лист Сокобања, као и фејсбук страница ове издавачке куће, где се електронским путем пружају многе вести о догађањима у нашој општини.

Представљене су и многе теме из Алновина и Новости југа, које су обрађене у представљеним бројевима.

Ово је била прилика да се чује нешто више о младим школованим људима и другима који ту налазе посао уз помоћ Националне службе запошљавања Алексинац и општине Алексинац.

Овом приказу, кога је водила Маја Цветићанин, директор ЦКУ Алексинац, са људима из Алновина, које је предводио директор и главни уредник Нинослав Миљковић, присуствовали су многи представници друштвене средине, организација, новинари, грађани и појединци.

По представљању поздраве за успешан рад ове издавачке делатности пожелели су Зоран Станојевић, Душан Стојановић, Милош Паовић, новинар, и Божа Марковић, који је рекао да захваљујући овој кући Алексинац више није само чаршија од моравичког моста до алексиначке цркве, пошто бистрина Јастрепца, а у новије време и тајанственост и мистика Ртња дају нову снагу тиму кога успесно води Нинослав Миљковић.

Пожелимо овој младој екипи Агро-пресса, д. о. о. Гредетин дуг и успешан рад у нашој средини, са многим иновативним садржајима у својим делатностима.

Представљање је завршено коктелом и дружењем званица.


# Милош Паовић Сокобања Божа Марковић - Несврћанин Зоран Станојевић Центар за културу и уметност Радио Алексинац Гредетин новинари Нинослав Миљковић Маја Цветићанин Душан Стојановић
@cekulaleksinac @


 Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима