Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Dobar potez Kancelarije za lokalni ekonomski razvoj

rss

24.09.2014. D. Ostojić

Još jedna lepa vest iz aleksinačke opštinske uprave. Ovog puta iz Kancelarije za lokalni ekonomski razvoj. Dobra inicijativa koju treba javno podržati i pohvaliti.

Dobar potez Kancelarije za lokalni ekonomski razvoj

Detaljne informacije prenosimo kroz tekst koji smo preuzeli sa zvaničnog sajta opštine Aleksinac.

Kancelarija za lokalni ekonomski razvoj opštine Aleksinac - KLER priprema bazu lokacija za investicije na teritoriji opštine Aleksinac, koja će obuhvatati kako nepokretnosti u javnoj svojini, tako i privatne posede. Jedini uslov da se posed nađe u KLER bazi lokacija je da se na njemu može razvijati poslovanje i unapređivati privreda opštine Aleksinac i Srbije. Baza investicionih lokacija će biti poslata na adrese svih inostranih privrednih komora koje su aktivne u Republici Srbiji, kao i na adrese najvećih i najozbiljnijih stranih i domaćih investitora. U svakom trenutku, podaci o investicionim lokacijama će biti dostupni na sajtu opštine Aleksinac i promovisani na sajmovima, forumima, kao i u neposrednom kontaktu sa investitorima. Bilo da su u pitanju proizvodne hale, logistički centri, poslovni prostor ili parcele građevinskog i poljoprivrednog zemljišta, KLER baza investicionih lokacija objedinjavaće sve privredne potencijale u Aleksincu i na taj način ih učiniti dostupnim kako stranim, tako i domaćim investitorima.

Ukoliko posedujete imovinu na kojoj bi investitori mogli da razvijaju svoje poslovanje i želite da pronađete kupca ili zakupca za nju, pošaljite nam Vaše podatke i postanite deo KLER baze investicionih lokacija. Ne propustite priliku da Vaša imovina posluži kao odgovor na pitanje investitora GDE da razvije svoje poslovanje.

Registracija za KLER bazu investicionih lokacija je jednostavna i besplatna. Samo je potrebno da popunite formular za registraciju koji se nalazi na sajtu opštine Aleksinac www.aleksinac.org i pošaljete ga na [email protected]. Formular možete pronaći i na šalteru za registraciju privrednih subjekata u uslužnom centru opštine Aleksinac (kancelarija br.13). Ukoliko niste u mogućnosti da elektronskim putem dostavite podatke o vašoj imovini, možete to učiniti lično predajom upitnika i dokumentacije u kancelariji br. 13 na pomenutom šalteru, ili u kancelariji br.44.

U cilju što uspešnije prezentacije, preporučujemo da uz popunjen formular pošaljete i fotografije vaše lokacije u što boljoj rezoluciji. Ukoliko to niste u mogućnosti iz bilo kog razloga, saradnici iz KLER-a će vam u tome pomoći, kao i u popunjavanju samog upitnika. Na ovaj način vaša lokacija će postati deo ponude investicionih potencijala Aleksinca, dostupnih velikom broju stranih i domaćih investitora.

Komentara: 0


# opština investicije KLER
@ 

[ Dodaj komentar ]


Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima