Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Добар потез Канцеларије за локални економски развој

rss

24.09.2014. Д. Остојић

Још једна лепа вест из алексиначке општинске управе. Овог пута из Канцеларије за локални економски развој. Добра иницијатива коју треба јавно подржати и похвалити.

Добар потез Канцеларије за локални економски развој

Детаљне информације преносимо кроз текст који смо преузели са званичног сајта општине Алексинац.

Канцеларија за локални економски развој општине Алексинац - КЛЕР припрема базу локација за инвестиције на територији општине Алексинац, која ће обухватати како непокретности у јавној својини, тако и приватне поседе. Једини услов да се посед нађе у КЛЕР бази локација је да се на њему може развијати пословање и унапређивати привреда општине Алексинац и Србије. База инвестиционих локација ће бити послата на адресе свих иностраних привредних комора које су активне у Републици Србији, као и на адресе највећих и најозбиљнијих страних и домаћих инвеститора. У сваком тренутку, подаци о инвестиционим локацијама ће бити доступни на сајту општине Алексинац и промовисани на сајмовима, форумима, као и у непосредном контакту са инвеститорима. Било да су у питању производне хале, логистички центри, пословни простор или парцеле грађевинског и пољопривредног земљишта, КЛЕР база инвестиционих локација обједињаваће све привредне потенцијале у Алексинцу и на тај начин их учинити доступним како страним, тако и домаћим инвеститорима.

Уколико поседујете имовину на којој би инвеститори могли да развијају своје пословање и желите да пронађете купца или закупца за њу, пошаљите нам Ваше податке и постаните део КЛЕР базе инвестиционих локација. Не пропустите прилику да Ваша имовина послужи као одговор на питање инвеститора ГДЕ да развије своје пословање.

Регистрација за КЛЕР базу инвестиционих локација је једноставна и бесплатна. Само је потребно да попуните формулар за регистрацију који се налази на сајту општине Алексинац www.aleksinac.org и пошаљете га на [email protected]. Формулар можете пронаћи и на шалтеру за регистрацију привредних субјеката у услужном центру општине Алексинац (канцеларија бр.13). Уколико нисте у могућности да електронским путем доставите податке о вашој имовини, можете то учинити лично предајом упитника и документације у канцеларији бр. 13 на поменутом шалтеру, или у канцеларији бр.44.

У циљу што успешније презентације, препоручујемо да уз попуњен формулар пошаљете и фотографије ваше локације у што бољој резолуцији. Уколико то нисте у могућности из било ког разлога, сарадници из КЛЕР-а ће вам у томе помоћи, као и у попуњавању самог упитника. На овај начин ваша локација ће постати део понуде инвестиционих потенцијала Алексинца, доступних великом броју страних и домаћих инвеститора.


# општина инвестиције КЛЕР
@


 Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима