Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

У ОШ "Љупче Николић" мирно

rss

10.01.2015. Д. Остојић

Наш народ би рекао свако чудо за три дана.
О дешавањима у школи Љупче Николић нико ни реч да спомене.

У ОШ "Љупче Николић" мирно

Наставници се ућутали, синдикати се не оглашавају, бивша директорка такође а школски одбор и савет родитеља као да и не постоји кад је ова тема у питању.

Иако су многи запослени у школи бучно најављивали покретање управног спора и указивали на наводне незаконитости око избора Топлице Петровић, од свега тога нема ни речи. Изгледа да су се запослени у школи Љупче Николић одлучили за политику незамерања, или можда мисле да ће им слободу и правду неко други донети.

На жалост или на срећу, од памтивека до данас СЛОБОДА и ПРАВДА су се увек освајале борбом. И то борбом кроз институције или у јавности. По борби и присуству у јавности, могу да закључим да је Топлица Петровић изабран на најлегалнији начин. То закључујем кад погледам тишину која влада у редовима оних који су у кулоарима указивали на незаконите радње.

Да закључим и поручим пошто ме многи питају зашто нема текстова о дешавањима у школи Љупче Николић? Нема их зато што ја не могу бити већи католик од папе. Дакле, ако се наставници, а ни родитељи нити школски одбор не оглашавају, то једино значи да је у школи Љупче Николић заведен ред, да нема никаквих проблема и да је ситуација легална и мирна.

Ако је тамо све у реду, нама остаје једино да то констатујемо и да убудуће пишемо o услесима ђака и наставника ове школе.

 


# Љупче Николић ОШ Душан Остојић синдикат Лела Стевановић Топлица Петровић школски одбор
@zubarcina @


 Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима