Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Алексиначке школе међу најбољима у онлајн недељи

rss

27.04.2017. БВ

Најбоља фотографија из ОШ „Смех и суза“, најбоља игрица из ОШ „Вожд Карађорђе“ Алексинац, а у најактивније партнере уврштена ОШ „Вук Караџић“ из Житковца.

И ове године је велики број ентузијаста учествовао у промоцији е-вештина и дигиталног оснаживања, учествовањем у Онлајн недељи 2017 у Србији. Више од 6200 грађана Србије је учествовало у бројним активностима организованим од стране креативних наставника основних и средњих школа, библиотекара, активиста из невладихих организација и ИКТ струковних удружења широм земље.

Српски национални координатор ИАН Телецентар је организовао је такмичење за најбољу фотографију, видео, игрицу и најактивнијег партнера, током Онлајн недеље 2017 у Србији.

За најбољу фотографију проглашена је фотографија „Музика са роботима“ коју је снимила Елена Стојановић, педагог ОШ за ученике са сметњама у развоју „Смех и суза“ из Алексинца. Фотографија је настала приликом инклузивне сарадње са ученицима Основне школе „Вук Караџић“ из Житковца, одељење у Моравцу. Том приликом су ученици наше школе показали малишанима из Моравца шта су све научили у раду са роботима у оквиру кампање Битка за знање у којој наша школа учествује.

За најбољу игрицу проглашена је и игрица „Октоманија“ Јована Јовановића, ученика VII разреда ОШ „Вожд Карађорђе“ из Алексинца.

У најактивније партнере овогодишње онлајн недеље уврштена је ОШ „Вук Караџић“ са координатором Данијелом Стефановић.

http://onlajnnedelja.telecentar.rs/pobednici-takmicenja-2017/


# Моравац Житковац Вожд Карађорђе ОШ фотографија Вук Караџић ОШ школе Смех и суза ОШ Ана Јовановић Данијела Стефановић Јован Јовановић Вук Караџић Елена Стојановић
@


 



Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима