Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Aleksinačke škole među najboljima u onlajn nedelji

rss

27.04.2017. BV

Najbolja fotografija iz OŠ „Smeh i suza“, najbolja igrica iz OŠ „Vožd Karađorđe“ Aleksinac, a u najaktivnije partnere uvrštena OŠ „Vuk Karadžić“ iz Žitkovca.

I ove godine je veliki broj entuzijasta učestvovao u promociji e-veština i digitalnog osnaživanja, učestvovanjem u Onlajn nedelji 2017 u Srbiji. Više od 6200 građana Srbije je učestvovalo u brojnim aktivnostima organizovanim od strane kreativnih nastavnika osnovnih i srednjih škola, bibliotekara, aktivista iz nevladihih organizacija i IKT strukovnih udruženja širom zemlje.

Srpski nacionalni koordinator IAN Telecentar je organizovao je takmičenje za najbolju fotografiju, video, igricu i najaktivnijeg partnera, tokom Onlajn nedelje 2017 u Srbiji.

Za najbolju fotografiju proglašena je fotografija „Muzika sa robotima“ koju je snimila Elena Stojanović, pedagog OŠ za učenike sa smetnjama u razvoju „Smeh i suza“ iz Aleksinca. Fotografija je nastala prilikom inkluzivne saradnje sa učenicima Osnovne škole „Vuk Karadžić“ iz Žitkovca, odeljenje u Moravcu. Tom prilikom su učenici naše škole pokazali mališanima iz Moravca šta su sve naučili u radu sa robotima u okviru kampanje Bitka za znanje u kojoj naša škola učestvuje.

Za najbolju igricu proglašena je i igrica „Oktomanija“ Jovana Jovanovića, učenika VII razreda OŠ „Vožd Karađorđe“ iz Aleksinca.

U najaktivnije partnere ovogodišnje onlajn nedelje uvrštena je OŠ „Vuk Karadžić“ sa koordinatorom Danijelom Stefanović.

http://onlajnnedelja.telecentar.rs/pobednici-takmicenja-2017/


# Moravac Žitkovac Vožd Karađorđe OŠ fotografija Vuk Karadžić OŠ škole Smeh i suza OŠ Ana Jovanović Danijela Stefanović Jovan Jovanović Vuk Karadžić Elena Stojanović
@


 



Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima