Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Деца и млади без родитељског старања летују уз подршку компаније Фриком

rss

22.07.2019.

Захваљујући хуманитарној акцији коју је компанија Фриком спровела у оквиру Сладоледана, седморо штићеника без родитељског старања и са посебним потребама из Установе за децу и младе „Христина Маркишић“ у Алексинцу, ће у августу летовати у Грчкој.

Фото: архива

Јасна Николић, директорка Установе „Христина Маркишић“, захвалила се за организацију ове друштвено одговорне акције којом је пружена подршка установи.

„Радујемо се што ће корисници наше установе имати прилику да отпутују на море. Компанија Фриком је показала да мисли на оне којима је пажња најпотребнија, а то су деца и млади без родитељског старања“, додала је.

„Догађај који организујемо за децу, СладолеДан постао је традиција, па смо хтели да ту летњу чаролију поделимо са малишанима који су смештени у Установу „Христина Маркишић“. Сва средстава које смо тог дана прикупили продајом сладоледа одраслима донирали у сврху њиховог летовања“, рекла је Ивана Дукић, директор маркетинга компаније Фриком.

Фриком, као компанија која више од 40 година послује у Србији и региону и која је лидер у производњи индустријског сладоледа и смрзнуте хране, својим друштвено одговорним пословањем подржава заједницу у којој послује и наставиће да пружа подршку онима којима је та помоћ најпотребнија.

Извор: Студио Б


# Христина Маркишић деца Јасна Николић летовање Фриком
@


 Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима