Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Deca i mladi bez roditeljskog staranja letuju uz podršku kompanije Frikom

rss

22.07.2019.

Zahvaljujući humanitarnoj akciji koju je kompanija Frikom sprovela u okviru Sladoledana, sedmoro štićenika bez roditeljskog staranja i sa posebnim potrebama iz Ustanove za decu i mlade „Hristina Markišić“ u Aleksincu, će u avgustu letovati u Grčkoj.

Foto: arhiva

Jasna Nikolić, direktorka Ustanove „Hristina Markišić“, zahvalila se za organizaciju ove društveno odgovorne akcije kojom je pružena podrška ustanovi.

„Radujemo se što će korisnici naše ustanove imati priliku da otputuju na more. Kompanija Frikom je pokazala da misli na one kojima je pažnja najpotrebnija, a to su deca i mladi bez roditeljskog staranja“, dodala je.

„Događaj koji organizujemo za decu, SladoleDan postao je tradicija, pa smo hteli da tu letnju čaroliju podelimo sa mališanima koji su smešteni u Ustanovu „Hristina Markišić“. Sva sredstava koje smo tog dana prikupili prodajom sladoleda odraslima donirali u svrhu njihovog letovanja“, rekla je Ivana Dukić, direktor marketinga kompanije Frikom.

Frikom, kao kompanija koja više od 40 godina posluje u Srbiji i regionu i koja je lider u proizvodnji industrijskog sladoleda i smrznute hrane, svojim društveno odgovornim poslovanjem podržava zajednicu u kojoj posluje i nastaviće da pruža podršku onima kojima je ta pomoć najpotrebnija.

Izvor: Studio B

Komentara: 0


# Hristina Markišić deca Jasna Nikolić letovanje Frikom
@


 

[ Dodaj komentar ]


Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima