Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Да ли је Алексинцу потребан нови приградски превозник?

rss

24.02.2020. Алексинац.нет

Како је на територији општине Алексинац Ниш експрес једини приградски превозник они тај монополистички положај користе на штету мештана бројних села.

Фото: архива

Већ смо навикли на вести да се за време школских распуста неке од линија се укидају. Поред бројних жалби тај проблем је остао нерешен. 

Како незванично сазнајемо неке од линија се укидају чак и за време школске године. "Опет проблем са Ниш експресом. Укинули су ђачке аутобусе. Конкретно, аутобус у 20:25 за Витковац који су ученици користили за повратак кући, деца ће морати да чекају од 19:10 када им се завршава последњи час до 22:20 да би отисли кући. Верујем да су још неке такве линије укинули. Надам се да ћете објавити нешто у вези овог проблема." - порука је једног забринутог родитеља.

Редакција Алексинац.нет је покушала да провери ову информацију са надлежнима у Ниш експресу, али без успеха. Намеће се питање: Да ли је Алексинцу потребан нови приградски превозник? Јер ако Ниш експрес уредно продаје месечне карте, а не обезбеђује и укида линије превоза онда то ради на штету грађана који живе на селима јер морају да плаћају алтернативни превоз до својих домова.


# Ниш експрес Витковац Алексинац.Нет
@aleksinacnet @


 Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима