Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Da li je Aleksincu potreban novi prigradski prevoznik?

rss

24.02.2020. Aleksinac.net

Kako je na teritoriji opštine Aleksinac Niš ekspres jedini prigradski prevoznik oni taj monopolistički položaj koriste na štetu meštana brojnih sela.

Foto: arhiva

Već smo navikli na vesti da se za vreme školskih raspusta neke od linija se ukidaju. Pored brojnih žalbi taj problem je ostao nerešen. 

Kako nezvanično saznajemo neke od linija se ukidaju čak i za vreme školske godine. "Opet problem sa Niš ekspresom. Ukinuli su đačke autobuse. Konkretno, autobus u 20:25 za Vitkovac koji su učenici koristili za povratak kući, deca će morati da čekaju od 19:10 kada im se završava poslednji čas do 22:20 da bi otisli kući. Verujem da su još neke takve linije ukinuli. Nadam se da ćete objaviti nešto u vezi ovog problema." - poruka je jednog zabrinutog roditelja.

Redakcija Aleksinac.net je pokušala da proveri ovu informaciju sa nadležnima u Niš ekspresu, ali bez uspeha. Nameće se pitanje: Da li je Aleksincu potreban novi prigradski prevoznik? Jer ako Niš ekspres uredno prodaje mesečne karte, a ne obezbeđuje i ukida linije prevoza onda to radi na štetu građana koji žive na selima jer moraju da plaćaju alternativni prevoz do svojih domova.

Komentara: 2


# Niš ekspres Vitkovac Aleksinac.Net
@aleksinacnet @


 

▲ ▼ [+][-]


  • (+11) (-)

    mitar 26.02.2020.
    aleksincu je potreban novi prevoznik. Nis ekspres se ponasa monopolisticki na stetu nasih gradjana

  • (+6) (-1)

    Gojko 27.02.2020.
    Ako niste u dogovoru sa Nis Ekspresom, raspisite tender za gradski prevoz u Opstini.


[ Dodaj komentar ]


Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima