Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Ниш експрес поново обуставио превоз на релацији до Рсовца

rss

01.02.2020.

Проблем са превозом са којим су се нашли мештани села Бели Брег, Доњи и Горњи Крупац, Рсовац, Врело и Преконози је са зимским рапустом поново актуелан.

Ниш експрес поново обуставио превоз на релацији до Рсовца

Без обзира што мештани који тај превоз користе имају месечне карте које су уредно платили, монополистички положај превозника Ниш експрес их оставља у ситуацији да морају да користе алтернативне методе превоза до Ниша и Алексинца.

Подсетимо да је Ниш експрес 17. јуна прошле године обуставио превоз на овој релацији све до почетка школске године. Са зимским распустом превоз је поново обустављен.

"Поштована редакцијо, принуђен сам да вам се обратим овим путем у вези нашег проблема који се већ годину дана не решава. Мештани села Рсовац удаљени су од Алексинца и Ниша око 35 километара и од суботе, са почетком школског распуста поново остајемо без икаквог превоза до града.

Дуго се не решава овај проблем, који је пре свега настао, због бахатог понашања јединог превозника у опстини Ниш експреса. Није могуће никако да сами решимо проблем и то нам представља велику муку у свакодневном животу.

"До лекара у најближој амбуланти у Горњем Крупцу. немамо могућности да се лечимо. Не можемо да одемо јер немамо чиме, исто тако немамо никакав превоз до града, а село чини велика већина старачког становниства. Остављени смо на милост и немилост сами себи." - објашњавају читаоци Алексинац.нет који су се обратили нашој редакцији.


# Ниш експрес превоз Алексинац Ниш Бели Брег Горњи Крупац Алексинац.Нет Рсовац
@aleksinacnet @


 Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима