Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Састанак привредника, локалне самоуправе и РПК Ниш

rss

28.04.2015. извор: Општина Алексинац

Канцеларија за локални економски развој општине Алексинац и Регионална привредна комора Ниш у четвртак, 30. априла 2015. године, у сали СО Алексинац са почетком у 12 часова организују заједнички састанак привредника општине Алексинац, представника локалне самоуправе, Регионалне привредне коморе и Клуба инвеститора.

илустрација

На овом састанку привредници општине Алексинац имаће прилику да се ближе упознају са радом Регионалне привредне коморе Ниш и Клуба инвеститора, са резултатима и функционисањем Слободне зоне Пирот, као и плановима за формирање Слободне зоне Алексинац. На састанку ће привредници моћи и да предложе своје представнике за чланове Привредног савета општине Алексинац, као и остале теме о којима желе да разговарају.

Овом приликом присутнима ће се обратити заменик председника општине Алексинац Чедомир Ракић, председник РПК Ниш и извршни директор Слободне зоне Пирот др Драган Костић, потпредседник РПК Ниш Небојша Богдановић, генерални секретар РПК Ниш Владимир Додић, као и директор компаније Грамер Алексинац и председник Клуба инвеститора Пјерлуиђи Гионе.

 


# Пирот Чедомир Ракић Грамер КЛЕР Пјерлуиђи Гионе Удружење приватних предузетника Регионална привредна комора Драган Костић
@Pier_Ghione @


 Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима