Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Sastanak privrednika, lokalne samouprave i RPK Niš

rss

28.04.2015. izvor: Opština Aleksinac

Kancelarija za lokalni ekonomski razvoj opštine Aleksinac i Regionalna privredna komora Niš u četvrtak, 30. aprila 2015. godine, u sali SO Aleksinac sa početkom u 12 časova organizuju zajednički sastanak privrednika opštine Aleksinac, predstavnika lokalne samouprave, Regionalne privredne komore i Kluba investitora.

ilustracija

Na ovom sastanku privrednici opštine Aleksinac imaće priliku da se bliže upoznaju sa radom Regionalne privredne komore Niš i Kluba investitora, sa rezultatima i funkcionisanjem Slobodne zone Pirot, kao i planovima za formiranje Slobodne zone Aleksinac. Na sastanku će privrednici moći i da predlože svoje predstavnike za članove Privrednog saveta opštine Aleksinac, kao i ostale teme o kojima žele da razgovaraju.

Ovom prilikom prisutnima će se obratiti zamenik predsednika opštine Aleksinac Čedomir Rakić, predsednik RPK Niš i izvršni direktor Slobodne zone Pirot dr Dragan Kostić, potpredsednik RPK Niš Nebojša Bogdanović, generalni sekretar RPK Niš Vladimir Dodić, kao i direktor kompanije Gramer Aleksinac i predsednik Kluba investitora Pjerluiđi Gione.

 

Komentara: 0


# Pirot Čedomir Rakić Gramer KLER Pjerluiđi Gione Udruženje privatnih preduzetnika Regionalna privredna komora Dragan Kostić
@Pier_Ghione @ 

[ Dodaj komentar ]


Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima