Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Напредак дочекује екипу Новог Пазара

rss

17.02.2021.

Напредак ЈКП дочекује екипу Новог Пазара у оквиру 22. кола Кошаркашке лиге Србије у четвртак 18. фебруара.

Фото: архива

Кошаркаш Новог Пазара Асмир Нумановић рекао је данас за ртвнп.рс да следи тешка утакмица против Напретка у Алексинцу, у којој би његова екипа требало да искористи снагу колектива.

“Мислим да смо доминантни у тимској игри, а код нас се увек издвоји неки појединац. Учинак Напретка највише зависи од двојице или тројице кошаркаша. Морамо да се фокусирамо на игру домаћина у транзицији, али и да припазимо на њихов шут за три поена, који им је јак адут”, оценио је Нумановић и додао: "Биће то потпуно другачији меч у односу на онај у нашој дворани пре више од три месеца (75:63 за Новопазарце). Алексинчанима је свака утакмица квалификациона у борби за опстанак. Променили су пар играча и тренера. Ипак, квалитетно смо се спремили и надамо се добром резултату"

Уочи 22. кола Кошаркашке лиге Србије, Нови Пазар је четврти тим лиге са скором 13/7, док Напредак са 7/14 има 14. учинак међу 16 клубова.

Напредак и Нови Пазар играју сутра од 16 часова у Хали спортова Алексинац, пренос уживо можете да пратите на каналу Аренаспорт 4.


# кошарка Напредак КК Нови Пазар КК
@KKNapredakAl @


 



Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима