Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Нове терапије

rss

13.01.2008. http://www.rosorifeterapija.com/

Уколико сматрате да је ово покушај рекламе надрилекара, онда  немојте  читати овај текст, ако имате конструктивне предлоге на ову тему, објавите, како би разјаснили и евентуално разоткрили шарлатане и надрилекаре.

Nenad (Brkic) Roso - hoce li se javiti i jedan izleceni pacijent?

Нa Нишкој TV5 је др. Ненад Бркић преставио једног пацијента и једну докторку чија је мајка била његов пацијент, тако да овај текст у горњем линку треба узети са резервом.

http://arhiva.elitesecurity.org/t296876-Nenad-Brkic-Roso-hoce-li-se-javiti-jedan-izleceni-pacijent

Овај текст је преузет са сајта: http://www.rosorifeterapija.com/

Да ли сте знали?

 

Програми третмана рака темеље се на погрешном концепту, да ће xемотерапија уништити више станица тумора него ли здравих станица, те тако довести до опоравка.

РОСО терапија - једини могући начин лијечења малигне болести

Вјеројатно ће се многи питати о чему се ту ради, како се сада одједном појавио нетко екстра паметан па тврди да је могуће оно што је по сазнањима пацијената и оних који их лијече немогуће. Прије него донесете било какав суд прочитајте текстове који слиједе. Током мог живота, нажалост многи су доносили криве судове у погледу мојих сазнања и сустава лијечења, да би ми касније долазили као тешки болесници. Сматрам да имате право да сазнате истину. Можда би овај сајт требало и назвати: ПРАВО НА ИСТИНУ. Мислим да ће паметнима ово бити прави путоказ у оздрављење, а онима осталима нека буде Бог у помоћи.

Пођимо редом.

Од 1900 - те године до данас било је десетак поузданих начина лијечења рака, који су дошли и прошли без икаквог већег знања јавности, да су уопће и постојали. Фармаколошка индустрија толико је моћна, да телевизија, новине и лијечнички часописи, који се новчано потпомажу приходима из фармацеутске промоције и оглашавања, нерадо потврђују да су такви начини лијечења икада постојали. Често се објављују "изфабрицирани" чланци, којима се умањује здравствена страна и учинковитост лијека, плашећи тако општу јавност неком природном терапијом, да би им могла учинити нешто добро. Нажалост тешко је обичном народу схватити тко му пружа истину.

Прочитајте сада зашто данас нема учинковитог лијечења рака класичном медицином.

Током свог живота убијамо на милијоне станица рака, уколико наш имуни систем није нарушен. Када лекар може дијагностиковати нпр. рак плућа рендгенским зракама, рак дојке мамограмом или рак колона (дебелог цријева) колоноскопијом, итд., он је у тијелу већ 6 до 8 година и има довољно времена раширити се и по другим дијеловима тијела. То је разлог, зашто масовни програм узимања годишњих мамограма код жена потпуно не успијева. Стопа оздрављења од рака дојке иста је код жена које никада нису имале мамограм као и код оних који су годишње имале мамограм (велике студије становништва из Канаде и Данске то откривају).

Програми третмана рака темеље се на погрешном концепту, да ће xемотерапија уништити више станица тумора него ли здравих станица, те тако довести до опоравка. Здраве станице (коштана срж), које омогућавају људима опоравак од рака, оштећују се xемотерапијом и зрачењем. Како би терапија, за коју се зна да узрокује рак (радијација), могла побољшати и довести до оздрављења? Никако. И што је најважније, а нисам споменуо, онколошки третмани, као и сви третмани лијечења конвенционалне медицине, уопће се не баве лијечењем УЗРОКА болести, искључиво се баве третирањем посlедице. Истина је да xемијски лек субјективно пацијенту олакшава живот с његовом болешћу али болест се објективно развија док не стигне до фаталних размјера. Успут треба подсјетити и на све нуспојаве које иду руку под руку с xемијским лековима.

А поанта свега је да је свака малигна болест у суштини болест станичног генома гдје је дошло до поремећаја у станичним сигналима. Последица тога је да је биолошка фреквенција ћелија пресла у патолошку што је довело до поремећених биохемиских процеса, а све је резултирало поремећајем у репликацији ћелија и активности гена P53, падом PХ и ћелиског аеробног дисања које је прешло у анаеробно, када је то дошло на 40 % ћелија је постала малигна у року 48 сати. Први корак у лечењу узрока болести је враћање патолошке фреквенције поново у биолошку. То је могуће једино Рифе генератором.

Биолошки лекови су ту искључиво да би очистилу станичну течност од канцерогених хемикалија што омогућује да се фреквенција несметано преноси с ћелије на ћелију, да би се омогућило аеробно ћелијско дисање те да се ослободе ензими панкреаса да врше своју свакодневну улогу, а то је уништавање малигних ћелија, а не варење кухане хране. О свему овоме ћу писати у даљњим текстовима.

Што се тиче конвенционалних терапија (онколоско лечење), статистички подаци говоре, да се данас не опоравља више људи него што је то било прије 25 година. И кемотерапија и радијација оштећују имуносни сустав , који је виталан за изљечење од рака.

Фармаколошка индустрија нема никаквог интереса у изљечењу рака, јер лекови хемотерапије су изванредно профитабилни производи у фармацеутској индустрији. Важан знак, који доказује да нема никаквог искреног интереса за изљечење од рака, пружа нам чињеница, да се само 0,5% (пола посто) свих долара, утрошених на истраживања рака, утроши на истраживања, усмјерена на заустављање ширења рака (метастазе).

http://www.rosorifeterapija.com/
http://www.rosorifeterapija.com/index.html

Види и:
http://www.vitafon.co.yu/
http://arhiva.elitesecurity.org/t283902-Medicina-Dr-Roso-nulta-terapija-nauka-ili-prevara

http://www.nultaterapija.com/
http://www.ecdlcentar.com/forum/viewtopic.php?p=5120&sid=6044e9649f1caede982227f258efd65f
http://doktor.co.yu/forum/
http://forum.krstarica.com/showthread.php?t=172729


 

 

Nenad (Brkic) Roso - hoce li se javiti i jedan izleceni pacijent?


http://arhiva.elitesecurity.org/t296876-Nenad-Brkic-Roso-hoce-li-se-javiti-jedan-izleceni-pacijent

 

 

Коментара: 1


# сајт
@ 

▲ ▼ [+][-]


 • (+0) (-0)

  Adnan 20.12.2008.
  Postovanje,
  ja sam danas prvi put slusao dr. Nenada i sve sto je rekao ima mi logike.
  Nisam laik, sto se tice medicine, naprotiv te sve sto sam cuo vezano za procese, reakcije i lijecenje toliko je ostavilo dojma na mene.
  Sve ima smisla.
  Pozdrav


[ Додај коментар ]

Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима