Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

ВБ: Радашин опет у Кући

rss

21.03.2011. МОНДО

Велики Брат је и ове сезоне пун изненађења. После Душка и Сораја је уместо "на слободи" завршила на отпаду. У луксузни део стигла нова учесница, а на ђубре учесник прошле сезоне - Радиша, односно Радашин.

ВБ: Радашин опет у Кући
Нова учесница је Тамара Ђорђевић (23) из Београда, апсолвент Београдске пословне школе која жели, шта друго него да постане популарна.

"Телефоне делим само правим мушкарцима и циљ ми је у животу да их провоцирам и изазивам, а када играм - кидам(!?). Једини порок су ми ожењени мушкарци", каже Тамара која негативну енергију празни у теретани.

Да ли ће се и она, као и Сораја већ наредне недеље наћи на отпаду!? Иако су учесници регионалног ријалитија Велики Брат рекли да је Сораја најатрактивнија, управо су њој уз Џорџа и Ему дали највише негативних гласова. Разлози за номинације су били мање - више исти. Већина је рекла да се са њих троје не дружи, да су им досадни, препотентни, да имају лоше "фазоне и форе"...

Ема је номинацију и очекивала јер је била на "листи за одстрел" одмах по уласку у Кућу, Џорџу и Сораји и није било баш свеједно, али су настојали да прикрију огорчење...

О избацивању су уместо публике одлучивали учесници који се налазе на отпаду. "Ђубретари" Драгана, Хорват и Нирмал су одлучили да испуне Душку жељу и да у отпад доведу Сорају, која се највише допала времешном учеснику док је био у луксузном делу куће Великог Брата.

Душко од доласка на отпад жели да напусти ријалити јер није понео довољно гардеробе, а мисли и да се најбоље не сналази са осталим учесницима.

"Психички ме оптерећују ови високи зидови, као да сам у затвору, као злочинац, а ја сам душа од човека. Ови млади су сви образовани и ја са њима баш и немам о чему да причам. Фале ми ствари, немам ни ципеле, а они имају пуни шифоњер", кукао је Душко.

Велики Брат га је ипак убедио да остане - још мало... а сада има разлог више да остане још мало - више.

"У Кући је лепо, али је чудно јер су већ почеле свађе и поделе. И јесте и није ми драго што сам изашла и не видим себе међу њима јер се баш разликујем од њих", рекла је Сораја по изласку и кренула на отпад где је, неколико минута после ње стигао и Радашин одевен у костим нинџе. Идентитет је за сада открио само у исповедаоници.


video...

Коментара: 0


# школе млади Велики брат
@ 

[ Додај коментар ]


Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима