Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

VB: Radašin opet u Kući

rss

21.03.2011. MONDO

Veliki Brat je i ove sezone pun iznenađenja. Posle Duška i Soraja je umesto "na slobodi" završila na otpadu. U luksuzni deo stigla nova učesnica, a na đubre učesnik prošle sezone - Radiša, odnosno Radašin.

VB: Radašin opet u Kući
Nova učesnica je Tamara Đorđević (23) iz Beograda, apsolvent Beogradske poslovne škole koja želi, šta drugo nego da postane popularna.

"Telefone delim samo pravim muškarcima i cilj mi je u životu da ih provociram i izazivam, a kada igram - kidam(!?). Jedini porok su mi oženjeni muškarci", kaže Tamara koja negativnu energiju prazni u teretani.

Da li će se i ona, kao i Soraja već naredne nedelje naći na otpadu!? Iako su učesnici regionalnog rijalitija Veliki Brat rekli da je Soraja najatraktivnija, upravo su njoj uz Džordža i Emu dali najviše negativnih glasova. Razlozi za nominacije su bili manje - više isti. Većina je rekla da se sa njih troje ne druži, da su im dosadni, prepotentni, da imaju loše "fazone i fore"...

Ema je nominaciju i očekivala jer je bila na "listi za odstrel" odmah po ulasku u Kuću, Džordžu i Soraji i nije bilo baš svejedno, ali su nastojali da prikriju ogorčenje...

O izbacivanju su umesto publike odlučivali učesnici koji se nalaze na otpadu. "Đubretari" Dragana, Horvat i Nirmal su odlučili da ispune Dušku želju i da u otpad dovedu Soraju, koja se najviše dopala vremešnom učesniku dok je bio u luksuznom delu kuće Velikog Brata.

Duško od dolaska na otpad želi da napusti rijaliti jer nije poneo dovoljno garderobe, a misli i da se najbolje ne snalazi sa ostalim učesnicima.

"Psihički me opterećuju ovi visoki zidovi, kao da sam u zatvoru, kao zločinac, a ja sam duša od čoveka. Ovi mladi su svi obrazovani i ja sa njima baš i nemam o čemu da pričam. Fale mi stvari, nemam ni cipele, a oni imaju puni šifonjer", kukao je Duško.

Veliki Brat ga je ipak ubedio da ostane - još malo... a sada ima razlog više da ostane još malo - više.

"U Kući je lepo, ali je čudno jer su već počele svađe i podele. I jeste i nije mi drago što sam izašla i ne vidim sebe među njima jer se baš razlikujem od njih", rekla je Soraja po izlasku i krenula na otpad gde je, nekoliko minuta posle nje stigao i Radašin odeven u kostim nindže. Identitet je za sada otkrio samo u ispovedaonici.


video...

Komentara: 0


# škole mladi Veliki brat
@ 

[ Dodaj komentar ]


Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima