Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Стефановић: У Алексинцу смањен број крађа и тешких кривичних дела

rss

14.10.2016. Бета

Министар унутрашњих послова Небојша Стефановић изјавио је данас у Алексинцу да се у тој општини бележи пад броја крађа и тешких кривичних дела, а да је стање опште безбедности на задовољавајућем нивоу.

Стефановић: У Алексинцу смањен број крађа и тешких кривичних дела

Стефановић, који је обишао Полицијску станицу у Алексинцу, рекао је да треба унапредити безбедност у области саобраћаја и да је зато потребно уложити више енергије у циљу спречавање саобраћајних незгода.

"Министарство унутрашњих послова (МУП) посебну пажњу посвећује проблему насиља у породици и борби против дроге и наркоманије", рекао је Стефановић, а саопштио МУП.

Према његовим речима, полицајци у Алексинцу су спремни да неуморно раде да би тај град био сигуран.

Он је казао да је циљ МУП-а да у сваком месту буде што више позорника на улици, да они буду у контакту са грађанима, као и људима који раде у локалној самоуправи да би се грађани осећали безбедно и имали поверење у полицајце.

Пре обиласка Полицијске станице, Стефановић је рекао деци која су у организацији Агенције за безбедност саобраћаја и МУП-а присуствовала едукативној представи "Пажљивко", да полицајци штите децу и брину о њиховој безбедности и да могу увек да им се обрате.


# полиција саобраћај крађа Небојша Стефановић
@


 Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима