Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Мештани Алексиначког Рудника траже помоћ од Вучића и Стефановића

rss

19.12.2018.

Због учесталих крађа мештани насеља Алексиначки Рудник су одлучили да се обрате председнику Србије Александру Вучићу и министру Небојши Стефановићу.

Фото: архива

"Имамо огроман проблем који нико не жели да реши. Дописом смо се обратили јуче и Председнику Вучићу и министру Стефановићу и представницима локалне власти у Алексинцу. До сада је допис потписало 115 људи за 2 сата колико смо сакупљали потписе, јер је заиста било хладно." стоји у саопштењу грађана.

"У сталном смо страху, јер ово што се код нас дешава постаје неиздрживо. Више не знамо шта да радимо и како да се заштитимо од лопова. Синоћ су једном комшији однели све из гараже, опљачкали су га и однели му све вредно из дворишта. Прексиноћ су опљачкали једну продавницу на Руднику и однели све цигаре и робу која је била у радњи" додају мештани Рудника.

"Ми имамо оперативна сазнања ко су лопови и на кога сумњамо, али трагамо за квалитетним доказима. Мештани Рудника редовно пријављују крађе и евидентно је да постоји озбиљан проблем, који што пре треба решити. Из тог разлога смо појачали патролирање током ноћи, из превентивних разлога али лопови су спремни на све па и на то да уђу у двориште људи који се налазе у кући и да изврше пљачку".


# Алексиначки Рудник Александар Вучић полиција крађа Небојша Стефановић
@avucic @


 



Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима