Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Предраг Грујић премештен на место заменика начелника полиције у Нишу

rss

02.04.2018.

Досадашњи начелник полиције у Алексинцу, Предраг Грујић, је нови заменик начелника нишке полиције.

Предраг Грујић премештен на место заменика начелника полиције у Нишу

Полицијска управа у Нишу, у којој су пре неколико месеци МУП и министар Небојша Стефановић на место начелника и после разрешења с функције Нинослава Митића поставили главног полицијског саветника и дугогодишњег службеника МУП-а у Нишу Славишу Виријевића, који је претходне три године био на челу ПУ Пирот, добила је новог заменика начелника.

На предлог Виријевића, на ову дужност министарство је поставило мајора полиције Предрага Грујића. Тиме је, речено нам је, после дужег низа година нишка Полицијска управа у кадровском смислу добила и потпуно ново, али и комплетно и искусно руководство.

Мајор Грујић, који је после завршетка Војне академије цео свој досадашњи радни век провео на разним функцијама у нишком Секретаријату унутрашњих послова и касније Полицијској управи МУП-а, на функцију заменика ПУ Ниш дошао је с дужности командира полиције у Алексинцу, где је провео последње две године.

Пре тога Грујић је обављао одговорне послове у нишком Одељењу полиције, саобраћајној полицији и Сектору за ванредне ситуације МУП-а Србије у Нишу.

Јужна Србија Инфо


# Ниш полиција саобраћај Јужна Србија Предраг Грујић Небојша Стефановић Славиша Виријевић
@


 Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима