Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Славиша Јовановић, функционер власти по мерилима левице

rss

26.05.2015. Д. Остојић

Први и једини алексиначки функционер који се одлучио да не тражи буџетске новце за чланство у управним и надзорним одборима, јесте Славиша Јовановић, први човек Покрета социјалиста у Алексинцу.

Славиша Јовановић, функционер власти по мерилима левице

По решењу Министарства за рад, запошљавање, борачка и социјална питања 25.5. су конституисани Управни и Надзорни одбор у Геронтолошком центру Алексинац.

Управни одбор Геронтолошког центра Алексинац има пет чланова, за председника именован је Славиша Јовановић, за чланове: Жарко Војиновић, Биљана Цветковић (запослена у Центру), Душан Павковић (корисник у Центру) и Слађан Миловановић (представник удружења).

Надзорни одбор Геронтолошког центра Алексинац има три члана, за председника је именована Олгица Станковић, за чланове: Весна Динић и Станислава Вулић (запослена у Центру).

На истој седници за заменика председника УО је једногласно изабрана Биљана Цветковић. Такође, једногласно је усвојена препорука Министарства да одбори раде без новчане накнаде.


# Славиша Јовановић Саша дневнице Јеленац геронтолошки центар управни одбор надзорни одбор Жарко Војиновић Биљана Цветковић Слађан Миловановић Олгица Станковић
@


 Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима