Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Вулин други пут међу Алексинчанима

rss

14.02.2015. Д. Остојић, фото Радио Алексинац

Славиша Јовановић је један од ретких политичара у Алексинцу који је успео да за само четири месеца доведе у Алексинац председника своје странке и министра у Влади Србије, два пута.

фото Радио Алексинац

Може се слободно рећи да је општински одбор Покрета социјалиста у Алексинцу високопозициониран међу одборима Вулинових левичара.

Чињеница је и да Јовановићу на руку иде и то што се у Алексинцу налазе две јако озбиљне институције социјалне заштите које итекако добро раде, те је долазак министра Вулина и једна врста подршке Дому у Кулини и Геронтолошком центру.

У целој причи о развоју социјалне заштите у Алексинцу централно место заузима и рад Отвореног клуба у Алексинцу. Отворени клуб је стекао озбиљну репутацију у свету домаћих и страних донатора, те су пројекти које ова алексиначка НВО пише и добија, постали једна врста озбиљних финансијских улагања у алексиначку социјалу.

До сада је стотинак хиљада евра уложено у институције социјалне заштите у Алексинцу, захваљујући пројектима Отвореног клуба.

Алексинац.Нет подржава све активности у циљу развоја социјале у Алексинцу, и пружа искрену подршку људима из Отвореног клуба, Геронтолошког центра,Дома у Кулини и наравно Славиши Јовановићу који у оквиру својих политичких овлашћења помаже да и сам министар Вулин буде на лицу места прилико свих важнијих догађаја у Алексинцу.

 


# Славиша Јовановић Саша Покрет Социјалиста Александар Вулин Алексинац.Нет социјала Јеленац геронтолошки центар Кулина Отворени клуб
@poksocijalista @VulinAleksandar @aleksinacnet @


 



Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима