Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Седница Штаба за ванредне ситуације о шумским пожарима, епидемијама

rss

14.04.2022. Општина Алексинац

Данас је одржана седница Штаба за ванредне ситуације.

Фото: Општина Алексинац

Извештај о тренутној епидемиолошкој ситуацији на територији општине Алексинац поднели су Наташа Костић и др Родољуб Живадиновић и констатовано је да је на територији општине Алексинац број тестираних као и позитивних у паду и да је ситуација сваким даном повољнија.

Након тога разматран је извештај стручно оперативног тима Штаба за ванредне ситуације општине Алексинац за заштиту и спречавање од заразних болести и епидемије животиња. За реч се јавила Снежана Митровић, др ветеринарске медицине, републички ветеринарски инспектор, која је испред Стручно оперативног тима Штаба за ванредне ситуације општине Алексинац за заштиту и спречавање од заразних болести и епидемије животиња поднела извештај.

Следећа тачка односила се на разматрање дописа Управе за ванредне ситуације у Нишу, у вези ангажовања свих надлежних служби у циљу предузимања мера на спречавању настанка пожара на отвореном простору и израда Оперативног плана спровођења превентивних мера заштите од пожара на отвореном простору и шумских пожара у 2022. години на територији општине Алексинац.


# председник општине Родољуб Живадиновић седница штаб за ванредне ситуације коронавирус
@


 



Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима