Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Одржана 70. седница Штаба за ванредне ситуације

rss

29.08.2020. Општина Алексинац

На јучерашњој седници Штаба за ванредне ситуације за територију општине Алексинац, константовано је да се ситуација са вирусом стабилизује, на шта указују и званични подаци Опште болнице у Алексинцу у претходних недељу дана.

Одржана 70. седница Штаба за ванредне ситуације

У сали Скупштине општине Алексинац одржана је 70. по реду седница Штаба за ванредне ситуације за територију општине Алексинац, којом је председавао Чедомир Ракић, заменик команданта Штаба.

Извештај о примени мера заштите поднели су: др Горан Видић, директор Oпште болнице Алексинац и др Родољуб Живадиновић, директор Дома здравља.

Чланови Штаба усвојили су Закључак о давању сагласности Предшколској установи "Лане" о отварању свих објеката на територији општине Алексинац од 01.09.2020. године, уз примену свих мера заштите од вируса.

Усвојeн је и Закључак према коме ће се дистрибуирати одређена количина заштитне опреме и дезинфекционих средстава Удружењу пензионера и Градској библиотеци "Вук Караџић".

Чланови Штаба сагласни су да ЈКП "Комуналне услуге" настави и у наредном периоду са вршењем дезинфекције јавних површина по закључку Штаба.


# Чедомир Ракић Родољуб Живадиновић седница штаб за ванредне ситуације Горан Видић коронавирус
@


 Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима