Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Sednica Štaba za vanredne situacije o šumskim požarima, epidemijama

rss

14.04.2022. Opština Aleksinac

Danas je održana sednica Štaba za vanredne situacije.

Foto: Opština Aleksinac

Izveštaj o trenutnoj epidemiološkoj situaciji na teritoriji opštine Aleksinac podneli su Nataša Kostić i dr Rodoljub Živadinović i konstatovano je da je na teritoriji opštine Aleksinac broj testiranih kao i pozitivnih u padu i da je situacija svakim danom povoljnija.

Nakon toga razmatran je izveštaj stručno operativnog tima Štaba za vanredne situacije opštine Aleksinac za zaštitu i sprečavanje od zaraznih bolesti i epidemije životinja. Za reč se javila Snežana Mitrović, dr veterinarske medicine, republički veterinarski inspektor, koja je ispred Stručno operativnog tima Štaba za vanredne situacije opštine Aleksinac za zaštitu i sprečavanje od zaraznih bolesti i epidemije životinja podnela izveštaj.

Sledeća tačka odnosila se na razmatranje dopisa Uprave za vanredne situacije u Nišu, u vezi angažovanja svih nadležnih službi u cilju preduzimanja mera na sprečavanju nastanka požara na otvorenom prostoru i izrada Operativnog plana sprovođenja preventivnih mera zaštite od požara na otvorenom prostoru i šumskih požara u 2022. godini na teritoriji opštine Aleksinac.


# predsednik opštine Rodoljub Živadinović sednica štab za vanredne situacije koronavirus
@


 



Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima