Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Помоћник министра Бранка Гајић потврдила писање Алексинац.Нет-а

rss

06.05.2015. Д. Остојић

Бранка Гајић помоћник министра Александра Вулина, је у јутрошњем разговору потврдила да је у Кулини постављен директор, али да он нема уговор о раду са Домом у Кулини јер тамо још није формиран управни одбор.

Помоћник министра Бранка Гајић потврдила писање Алексинац.Нет-а

"По пређашњем закону управни одбор је именовала Влада Србије, тако да је стари управни одбор распуштен, а нови још није изабран, али ће се ускоро и то десити. Радимо на томе. За сада смо именовали в. д. директора, али он још не може да склопи уговор о раду са Домом у Кулини, док се не изабере нови Управни одбор" истиче госпођа Гајић, помоћник министра социјалне заштите.

Овом изјавом је потврђено јучерашње писање сајта алексинац.нет, када смо објавили да је министарство именовало директора, који је преузео дужност у институцији, али са институцијом на чијем је челу нема склопљен уговор о раду. Дакле реч је о правном проблему који може бити занимљив за правну анализу. Да ли ће то пореметити несметан рад установе остаје да се види.

Ово је први случај овакве врсте, да је министарство поставило директора без могућности да склопи уговор са органом управљања установе чије руковођење преузима.

 

Коментара: 2


# Кулина управни одбор министарство Војкан Станојевић Бранка Гајић
@ 

▲ ▼ [+][-]


  • (+6) (-5)

    dikavac 06.05.2015.
    sag cegi objasnu doktoranti iz beograd navodu koje da radu i kako da razmrsuju el ovija nesa radikalac bas mrsi

  • (+9) (-7)

    ne pitaj 08.05.2015.
    Ljudi,hoce li neko stati na put sns-u? Pa vise nemaju meru,samo da je njihov clan,odmah funkcija! Daj Boze da sledeci izboru, izbrisu tu stranku zauvek!


[ Додај коментар ]


Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима