Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Pomoćnik ministra Branka Gajić potvrdila pisanje Aleksinac.Net-a

rss

06.05.2015. D. Ostojić

Branka Gajić pomoćnik ministra Aleksandra Vulina, je u jutrošnjem razgovoru potvrdila da je u Kulini postavljen direktor, ali da on nema ugovor o radu sa Domom u Kulini jer tamo još nije formiran upravni odbor.

Pomoćnik ministra Branka Gajić potvrdila pisanje Aleksinac.Net-a

"Po pređašnjem zakonu upravni odbor je imenovala Vlada Srbije, tako da je stari upravni odbor raspušten, a novi još nije izabran, ali će se uskoro i to desiti. Radimo na tome. Za sada smo imenovali v. d. direktora, ali on još ne može da sklopi ugovor o radu sa Domom u Kulini, dok se ne izabere novi Upravni odbor" ističe gospođa Gajić, pomoćnik ministra socijalne zaštite.

Ovom izjavom je potvrđeno jučerašnje pisanje sajta aleksinac.net, kada smo objavili da je ministarstvo imenovalo direktora, koji je preuzeo dužnost u instituciji, ali sa institucijom na čijem je čelu nema sklopljen ugovor o radu. Dakle reč je o pravnom problemu koji može biti zanimljiv za pravnu analizu. Da li će to poremetiti nesmetan rad ustanove ostaje da se vidi.

Ovo je prvi slučaj ovakve vrste, da je ministarstvo postavilo direktora bez mogućnosti da sklopi ugovor sa organom upravljanja ustanove čije rukovođenje preuzima.

 

Komentara: 2


# Kulina upravni odbor ministarstvo Vojkan Stanojević Branka Gajić
@


 

▲ ▼ [+][-]


  • (+6) (-5)

    dikavac 06.05.2015.
    sag cegi objasnu doktoranti iz beograd navodu koje da radu i kako da razmrsuju el ovija nesa radikalac bas mrsi

  • (+9) (-7)

    ne pitaj 08.05.2015.
    Ljudi,hoce li neko stati na put sns-u? Pa vise nemaju meru,samo da je njihov clan,odmah funkcija! Daj Boze da sledeci izboru, izbrisu tu stranku zauvek!


[ Dodaj komentar ]


Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima