Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

СРС: Потписивање петиције у суботу испред градске фонтане

rss

09.03.2017. ОО СРС Алексинац

Обавештавмо грађане општине Алексинац да ће у суботу, 11.марта, у периоду од 08 до 17 часова, испред градске фонтане бити организовано потписивање Петиције за јавно изјашњавање Скупштине општине Алексинац против отварања прихватног центра за избеглице и азиланте на територији општине Алексинац.

СРС: Потписивање петиције у суботу испред градске фонтане

Позивамо грађане да дођу и потпишу Петицију. Такође, позивамо заинтересоване грађане који желе да се  укључе у акцију прикупљања потписа да се јаве на телефон 064/807-88-25, сваког дана у периоду од 15,00 до 20,00 часова или на е-mail [email protected] ради преузимања бланко табела и договора о даљој организацији.

Желимо да се јавно захвалимо свима који су се прикључили овој акцији као и грађанима који су до сада потписали Петицију.

У случају лошег времена, благовремено ћемо обавестити грађане о промени локације за прикупљање потписа. Подсећамо да Петицију можете потписати и у просторијама Српске радикалне странке у Алексинцу, Књаза Милоша 144, први спрат радним данима и суботом у периоду од 10,00 до 13,00 часова.

https://www.facebook.com/events/975202665912940/


# СРС касарна саопштење азиланти мигранти петиција
@SRS_info @


 



Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима