Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Саопштење Покрета социјалиста поводом 3 конгреса

rss

10.11.2016.

Саопштење Покрета социјалиста поводом 3 конгреса

Покрет Социјалиста с поносом најављује III по реду конгрес под слоганом ПОКРЕТ који ће бити одржан 20. новембра у центру „Сава“ и на ком ће бити представљени досадашњи рад партије, планови и будући циљеви као и конституисање руководственог тела партије.

Част нам је што смо у протеклих осам година, заједно са нашим председником Александром Вулином, борбено и без посустајања бранили оно право, лепше, лице Србије. Настављамо даље у спровођењу наших левичарских идеја!

Уз подршку коалиционих партнера , премијера у Влади Републике Србије, Александра Вучића и наших међународних сабораца нећемо се предавати! Не спуштамо главу! Желимо праведнију и срећнију Србију! Корачамо заједно ка Србији као земљи пуној наде и будућности. ПОКРЕТ!

Коментара: 1


# Покрет Социјалиста конгрес Александра Вучић
@poksocijalista @


 

▲ ▼ [+][-]


  • (+1) (-1)

    Srdjan 10.11.2016.
    Bruka je da lazni levicar, lazni socijalista, lazni borac za prava radnicke klase koji se predstavlja kao nekakav Ce ge Vara narod ,bastini autenticne ideje pokreta socijalista koji je Kominterna treca Internacionala nekada davno boreci cse iskreno za prava Radnika i Radnicke klase promovisala ,vodi Ministarstvo za rad , u zemlji Srbiji, izglasali Zakon koji je ukinuo i osnovna porava radnika,u Srbiji,provizorijumu, koja ima Predsednika sa fals diplomom, Premijera koji po misljenje ide u Berlin i Brisel i ne moze biti bolje.Ko zna mozda i ja odem u taj lazni POKRET SOCIJALISTA, mozda i mene negde uposle da citam struju ili da odem u Centar za socijalni rad kao magacioner, ili radim kao zbir i dajem informacije odelenju MUP a ili u Kulinu kao negovatelj....u poverenju vise oni uposlise ljudi na odredjeno nego SNS tako da ih treba uzeti ozbiljno u obzir....


[ Додај коментар ]


Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима