Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

ООПС Алексинац је за изборе

rss

30.01.2014. Славиша Јовановић - Саша председник ООПС Алексинац

ПС као странка прогресивне и национално одговорне левице поздравља одлуку СНС и њеног лидера Александра Вучића за расписивањем ванредних парламентарних избора у Србији.

ООПС Алексинац је за изборе

Наша дубока посвећеност борби за бољи живот грађана била је и биће основни мотив заједничког деловања наше две странке ка модернијој,развијенијој и социјално одговорној држави у којој се никоме неће исплатити да се бави криминалом и пљачком,а поготову не онима који се баве политиком.

Зато је борба против организованог криминала један од основних,али не и једини разлог за расписивањем ванредних парламентарних избора.

Побољшање економске и привредне ситуације у нашој земљи као и праведнија расподела друштвеног богатства уз равномернији развој Србије је нужност која обавезује на много бржу и ефикаснију активност него до сада.

Подизање нивоа социјалне сигурности радника,сељака и свих који живе од свога рада је битан део политичких активности које морају добити већи значај у раду државних органа.

Да би се до постављених циљева дошло неопходно је спровести опште и убрзане реформе у друштву што без избора није могуће остварити.Повезивање са нама пријатељским земљама и међународним организацијама како на истоку тако и на западу се мора наставити још истрајније и упорније.

Зато и дајемо пуну подршку расписивању ванредних парламентарних избора на којима ће народ дати оцену о раду свих политичких субјеката и дати поверење онима који то заслужују,а то је коалиција окупљена око СНС-а.

ПС као део те коалиције даје подршку изборима који представљају проверу воље народа.

ДО ПОБЕДЕ !

 

Коментара: 0


# Славиша Јовановић Саша Покрет Социјалиста
@poksocijalista @ 

[ Додај коментар ]


Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима