Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Saopštenje Pokreta socijalista povodom 3 kongresa

rss

10.11.2016.

Saopštenje Pokreta socijalista povodom 3 kongresa

Pokret Socijalista s ponosom najavljuje III po redu kongres pod sloganom POKRET koji će biti održan 20. novembra u centru „Sava“ i na kom će biti predstavljeni dosadašnji rad partije, planovi i budući ciljevi kao i konstituisanje rukovodstvenog tela partije.

Čast nam je što smo u proteklih osam godina, zajedno sa našim predsednikom Aleksandrom Vulinom, borbeno i bez posustajanja branili ono pravo, lepše, lice Srbije. Nastavljamo dalje u sprovođenju naših levičarskih ideja!

Uz podršku koalicionih partnera , premijera u Vladi Republike Srbije, Aleksandra Vučića i naših međunarodnih saboraca nećemo se predavati! Ne spuštamo glavu! Želimo pravedniju i srećniju Srbiju! Koračamo zajedno ka Srbiji kao zemlji punoj nade i budućnosti. POKRET!

Komentara: 1


# Pokret Socijalista kongres Aleksandra Vučić
@poksocijalista @ 

▲ ▼ [+][-]


  • (+11) (-1)

    Srdjan 10.11.2016.
    Bruka je da lazni levicar, lazni socijalista, lazni borac za prava radnicke klase koji se predstavlja kao nekakav Ce ge Vara narod ,bastini autenticne ideje pokreta socijalista koji je Kominterna treca Internacionala nekada davno boreci cse iskreno za prava Radnika i Radnicke klase promovisala ,vodi Ministarstvo za rad , u zemlji Srbiji, izglasali Zakon koji je ukinuo i osnovna porava radnika,u Srbiji,provizorijumu, koja ima Predsednika sa fals diplomom, Premijera koji po misljenje ide u Berlin i Brisel i ne moze biti bolje.Ko zna mozda i ja odem u taj lazni POKRET SOCIJALISTA, mozda i mene negde uposle da citam struju ili da odem u Centar za socijalni rad kao magacioner, ili radim kao zbir i dajem informacije odelenju MUP a ili u Kulinu kao negovatelj....u poverenju vise oni uposlise ljudi na odredjeno nego SNS tako da ih treba uzeti ozbiljno u obzir....


[ Dodaj komentar ]

{lg_push_subscription_title}

{lg_push_subscription_text}