Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Покрет социјалиста: Једини смо против плаћених већника

rss

24.07.2016. Славиша Јовановић

Покрет социјалиста у Алексинцу спроводи политику мандатара Александра Вучића и у оквиру тих начела је био и наш став да једини будемо против плаћених већника у општини Алексинац.

Покрет социјалиста: Једини смо против плаћених већника

Принципијелни став ОО ПС по питању плаћених већника је да ту функцију не треба уводити у условима када се спроводе мере штедње на свим нивоима вршења власти у Републици Србији.

Желимо да нагласимо да је једино Покрет социјалиста био против приликом гласања за плаћање већника Драгослава Ненадовића, док је Момчило Антанасковић био уздржан и поред одлуке одбора његове странке да на гласању буде против.

Покрет социјалиста остаје у коалицији али сматрамо да функцију плаћених већника не треба уводити у условима када се спроводе мере штедње на свим нивоима вршења власти у Републици Србији.

Коментара: 1


# Драгослав Ненадовић Славиша Јовановић Саша Покрет Социјалиста Момчило Антанасковић општинско веће плата већник Зоран Станковић Александра Вучић
@poksocijalista @


 

▲ ▼ [+][-]


  • (+14) (-1)

    Председник 25.07.2016.
    У праву сте г. Јовановићу, ООУСС се изјаснио да подржава економски програм премијера Вучића и штедње на свим нивоима и зато не треба општини плаћени већник, плаћени председник и заменик скупштине, ни већници и одборници који су у радном односу не треба да добију дневнице, јер су седнице у радно време. А ту су и чланови разних комисија, управних и надзорних одбора... То је требало све г. Антанасковић да каже, а он је био само уздржан да се не замери Неши, јер се и он нада да ће бити плаћени већник.


[ Додај коментар ]


Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима