Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Саопштење ОО ПС због проблема у аутобуском превозу

rss

06.02.2020.

Проблеми са „Ниш експресом“ око превоза грађана општине Алексинац, траје дуги низ година. Њихово монополистичко понашање превазилази све мере и границе толеранције. Почетком сваког школског распуста и празника укидају бројне линије, а месечне карте за раднички превоз и даље продају и ако превоза нема, што значи узимају паре, а не обављају превоз.

Саопштење ОО ПС због проблема у аутобуском превозу

Револт грађана је оправдан, јер они који путују на релацији Бели Брег - Алексинац или Дражевац - Алексинац, немају могућности да на време стигну на посао, нити да се врате с посла. У току лета наши грађани на релацији Алексинац - Рсовац (33 км) остају без превоза по три месеца и не могу, не само доћи до амбуланте у Горњем Крупцу, већ ни до Алексинца, ни града Ниша. Грађани села: Бели Брег, Доњи и Горњи Крупац, Рсовац, Врело и Преконози су практично приморани да се сами сналазе око превоза.

Неопходно је у најкраћем року наћи решење за овај проблем, јер „сваки човек има право на превоз“ и сматрамо да овакво њихово понашање у нашој општини, може спречити само конкуренција.

Надамо се да ће надлежни органи локалне самоуправе у договору са „Ниш експресом“ изаћи у сусрет угроженим житељима ових села и пронаћи решење за проблем који их мучи годинама.

ДО ПОБЕДЕ!

Извор: ОО ПС

Коментара: 1


# Ниш експрес Покрет Социјалиста Дражевац Бели Брег Горњи Крупац Доњи Крупац Рсовац Преконози Врело
@poksocijalista @


 

▲ ▼ [+][-]


  • (+5) (-1)

    Viobran 10.02.2020.
    Rešenje je konkurencija.


[ Додај коментар ]


Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима