Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Сајт напредњака следећи на удару?

rss

05.02.2015. Д. Остојић

По за сада непотврђеним информацијама које смо добили од наших читалаца у наредних пар дана одељење комуналне инспекције у Алексинцу ће донети решење о укидању сајта општинског одбора СНС-а у Алексинцу.

Сајт напредњака следећи на удару?

Општински одбор СНС-а има званичан интернет сајт на адреси www.sns-aleksinac.org и тај сајт је уредно регистрован, али због коришћења имена Алексинац у називу домена изгледа да ће и они морати да буду угашени и то одлуком алексиначке комуналне инспекције.

Пошто сајт www.sns-aleksinac.org у називу сајта користи име Алексинац, а за то нема одлуку СО Алексинац, комунални инспектори ће морати и овај сајт да забране као што су забранили сајт www.aleksinac.net .

Како бисмо избегли сваку врсту шпекулација начелници општинске инспрекције госпођи Весни Радивојевић смо послали званично писмо.

Текст писма Вам преносимо у целости.

Поштована г. Радивојевић,

од појединих читалаца и радника општинске управе смо добили незваничну информацију да ће комунална инспекција у Алексинцу донети решење о забрани сајта www.sns-aleksinac.org јер у називу домена користи име Алексинац, без важеће одлуке СО Алексинац.

Како бисмо избегли сваку врсту недоумица молимо Вас да нам доставите информацију да ли је то тачна вест или општинска комунална инспекција не жели да донесе решење о укидању домена www.sns-aleksinac.org.

Унапред хвала за одговор.

С поштовањем
Душан Остојић
www.aleksinac.net


# СНС Душан Остојић Алексинац.Нет Весна Радивојевић сајт комунални инспектор СО Алексинац
@sns_aleksinac @zubarcina @aleksinacnet @


 



Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима