Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Sajt naprednjaka sledeći na udaru?

rss

05.02.2015. D. Ostojić

Po za sada nepotvrđenim informacijama koje smo dobili od naših čitalaca u narednih par dana odeljenje komunalne inspekcije u Aleksincu će doneti rešenje o ukidanju sajta opštinskog odbora SNS-a u Aleksincu.

Sajt naprednjaka sledeći na udaru?

Opštinski odbor SNS-a ima zvaničan internet sajt na adresi www.sns-aleksinac.org i taj sajt je uredno registrovan, ali zbog korišćenja imena Aleksinac u nazivu domena izgleda da će i oni morati da budu ugašeni i to odlukom aleksinačke komunalne inspekcije.

Pošto sajt www.sns-aleksinac.org u nazivu sajta koristi ime Aleksinac, a za to nema odluku SO Aleksinac, komunalni inspektori će morati i ovaj sajt da zabrane kao što su zabranili sajt www.aleksinac.net .

Kako bismo izbegli svaku vrstu špekulacija načelnici opštinske insprekcije gospođi Vesni Radivojević smo poslali zvanično pismo.

Tekst pisma Vam prenosimo u celosti.

Poštovana g. Radivojević,

od pojedinih čitalaca i radnika opštinske uprave smo dobili nezvaničnu informaciju da će komunalna inspekcija u Aleksincu doneti rešenje o zabrani sajta www.sns-aleksinac.org jer u nazivu domena koristi ime Aleksinac, bez važeće odluke SO Aleksinac.

Kako bismo izbegli svaku vrstu nedoumica molimo Vas da nam dostavite informaciju da li je to tačna vest ili opštinska komunalna inspekcija ne želi da donese rešenje o ukidanju domena www.sns-aleksinac.org.

Unapred hvala za odgovor.

S poštovanjem
Dušan Ostojić
www.aleksinac.net


# SNS Dušan Ostojić Aleksinac.Net Vesna Radivojević sajt komunalni inspektor SO Aleksinac
@sns_aleksinac @zubarcina @aleksinacnet @


 Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima