Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Предизборно „фарбање“

rss

15.10.2015. Бобан Ранђеловић, ДС

Поштовани суграђани, сведоци смо последњих дана да је Локално удружење харачлија звано локална власт почела са раскопавањем нашег града.

Предизборно „фарбање“

Поздрављам буђење из летњег сна и доласка са одмора чланове овог удружења, али само да их подсетим, стигла је касна јесен а ускоро ће и зима....

Јутрос сам био сведок невероватне ситуације, локални директор ЕПСа је отворио нови прилаз свом личном паркингу и то преко пешачког прелаза! Немам разумевања за овако нешто из више разлога. Ако већ премешташ жардињере, опери их, јер их ти и одржаваш. Међутим, питање постављам Дирекцији, да ли сте им дали дозволу за ово? Саобраћајној полицији поручујем, идите и казните их, прелазе преко пешачког прелаза! Или можда над овим силницима немате храбрости да спороводите Закон? Ако немате возила да дођете до њиховог паркинга, питајте Локално удружење, шта је онима који су купљени за вас прошле године? Да подсетим суграђане, Локално удружење је прошле године купило од наших пара два џипа Дачиа Дустер за потребе локалне полицијске станице, саобраћајној полицији, који још увек хватају прашину на паркингу.

Затворена је Главна улица у делу шеталишта, неким чудним, урбаним мобилијерима, додуше не знам да ли ватрогасци имају кључ од „мале капијице“, јер ако се „не дај Боже деси...“, ко ће да откључа? Поздрављам овај потез, мада мислим да би и две камере решиле проблем, а и не би биле препрека за саплитање.

Копа се по граду, уводе се НОВИ прикључци за воду, нови намет нашим суграђанима, мора водомер да буде испред! Господо из ЈКП ВОДОВОД  и КАНАЛИЗАЦИЈА, купите га и уградите, ви преко њега зарађујете. Пустите грађане да мало затворе и онако празан џеп.

Преправљен је и мали паркинг иза Старе апотеке, у улици 7. јули, за похвалу, додуше оних 200тинак квадрата су радили једно 40так дана.

Паркинг код апотекеОно што ме брине је квалитет! Све ми ово личи на неко предизборно шминкање града Локалног удружења, јер је осетило да подршка бледи. Нестаје. Проверимо асфалт на малом паркингу, велики, шљунковити комади, лош квалитет. Сетимо се решетке на Београдском друму, поправљана више пута, увек пред изборе. Опет јој је дошло време за поправку. 

Да, смешно ми је, јер нико не одговара, а свима пуни џепови у Локалном удружењу, осим нама грађанима.  

А шта је било са оним обећањима, којима се, како нас беше Председник Локалног удружења назвао, „глупа опозиција“, смејала? Пут иза стадиона, поред Моравице, од 15000000 динара, паркинг иза Катастра за сићу од 20000000 динара, ... да ли су они заглавили у донацији Водоводу?

Поздрављам и реновирање школе у Рутевцу, али ми имамо и три незавршене образовне установе у Алексинцу. Ова у Рутевцу макар има датум краја радова, а овима је датум давно прошао. Све под напреДНОм влашћу Локалног удружења. Сведоци смо и радова у центру града код ОТП банке, скела на којој стоје радници, необезбеђена, без имена инвеститора и извођача.... Посао за инспекцију, ваљда, ако је још увек имамо.

Хвалише се Напредњаци  на свом  ФБ налогу, да се први пут после 30 година уређује Сухотнички поток. Па ви сте од последњих 15 година, 12 година били на власти, „мајке ми“ нисам вам бранио.

Да, избори су близу, чим је Алексинац, оволико ископан. Сећам се избора 2014. године, тада су га „окресали“ да би вођину слику, ЈКП Комуналне услуге својим камионом за уличну расвету окачило у центар града. Ваљда да знамо за кога да гласамо.

Питам вас суграђани да ли ће ових пар месеци копања да засене 3 и по године нерада и летњег одмора? Избори су близу. Ваш глас ће одлучити ко ће се наћи на челу Локалне самоуправе. Проверите биографије. Проверите ко стоји иза сваке странке. Ко је шта у свом животу урадио. Изаберите паметно. После ће бити касно. Следи опет фарбање.

 

Коментара: 3


# ДС Бобан Ранђеловић саобраћај избори Водовод и канализација ЈП Комуналне услуге ЈП школе радови
@demokrate @


 

▲ ▼ [+][-]


 • (+19) (-1)

  mara 15.10.2015.
  dakle ovo je katastrofa sta se radi sa ovim nasim ulicama,nigde u citavoj sbiji nema gorih puteva tj. ulica,briga mene ko je na vlasti ili ko ce biti, hocemo bre put ulicu da imamo da mozemo normalno da hodamo, upropasti smo auta polomismo noge,pocepasmo i opanke a za cipele i da ne pricam

 • (+12) (-4)

  dikavac 16.10.2015.
  куј зна које би све изградија неша радикалац сас његови напредњаци сам даје дужа улица

 • (+13) (-1)

  nagradna igra 16.10.2015.
  Zavrsetak radova ocekuje se : A. 2019. B. 2027. C. 2034. Tacan odgovor nagradjuje se voznjom u opstinskom automobilu po izboru, celom trasom ulice Dusana Trivunca


[ Додај коментар ]


Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима