Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Политика удаљила два нераздвојна политичка пријатеља

rss

29.05.2015. Д. Остојић

"Други дан како Неша и Дејан не пију јутарњу кафу заједно".
Овим речима су нам наши општински инсајдери описали стање међуљудских односа водећих људи општине Ненада Станковића и Дејана Милошевића.

Политика удаљила два нераздвојна политичка пријатеља

"Дејан је имао безгранично поверење у председника Станковића, свако јутро су заједно пили кафу и договарали план рада за тај дан. Милошевић је у свим најтежим моментима за власт и коалицију коју предводи Станковић био први који је бранио институцију председника општине па и самог Ненада Станковића. Након оне бурне седнице председништва у СНС-у, од пре пар дана више ништа није као пре" истиче В. Ц. из општинске управе.

Подсећања ради, Дејан Милошевић је на функцију начелника општине изабран као кадар СНС-а. Наши извори кажу да је Дејан један од ретких људи који у странци није из неке користи:

"Кад је дошао у СНС, Дејан је већ имао сталан посао. СНС је у то доба био опозиција. Његова супруга је такође била запослена. Дејану је положај донео више главобоље и непријатности него пара и привилегија. Сад су му најближи сарадници забили нож у леђа. Станковић је све то јако добро знао и зато све нас у СНС-у чуди што је између прелетача у СНС и Дејана Милошевића, председник Станковић изабрао прелетаче" истиче Е. М. који није желео да му спомињемо пун идентитет.

На самом крају ћу изнети и свој став. Дејана познајем јако дуго. Једно време смо у политици били у истој странци, имали сличне циљеве и идеје. Иако смо данас на различитим политичким странама, оно што јасно и гласно могу да кажем јесте да се ради о поштеном и часном човеку.

 


# Дејан Милошевић СНС општина Ненад Станковић
@sns_aleksinac @


 Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима