Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Pokret socijalista: Jedini smo protiv plaćenih većnika

rss

24.07.2016. Slaviša Jovanović

Pokret socijalista u Aleksincu sprovodi politiku mandatara Aleksandra Vučića i u okviru tih načela je bio i naš stav da jedini budemo protiv plaćenih većnika u opštini Aleksinac.

Pokret socijalista: Jedini smo protiv plaćenih većnika

Principijelni stav OO PS po pitanju plaćenih većnika je da tu funkciju ne treba uvoditi u uslovima kada se sprovode mere štednje na svim nivoima vršenja vlasti u Republici Srbiji.

Želimo da naglasimo da je jedino Pokret socijalista bio protiv prilikom glasanja za plaćanje većnika Dragoslava Nenadovića, dok je Momčilo Antanasković bio uzdržan i pored odluke odbora njegove stranke da na glasanju bude protiv.

Pokret socijalista ostaje u koaliciji ali smatramo da funkciju plaćenih većnika ne treba uvoditi u uslovima kada se sprovode mere štednje na svim nivoima vršenja vlasti u Republici Srbiji.

Komentara: 1


# Dragoslav Nenadović Slaviša Jovanović Saša Pokret Socijalista Momčilo Antanasković opštinsko veće plata većnik Zoran Stanković
@poksocijalista @ 

▲ ▼ [+][-]


  • (+14) (-1)

    Predsednik 25.07.2016.
    U pravu ste g. Jovanoviću, OOUSS se izjasnio da podržava ekonomski program premijera Vučića i štednje na svim nivoima i zato ne treba opštini plaćeni većnik, plaćeni predsednik i zamenik skupštine, ni većnici i odbornici koji su u radnom odnosu ne treba da dobiju dnevnice, jer su sednice u radno vreme. A tu su i članovi raznih komisija, upravnih i nadzornih odbora... To je trebalo sve g. Antanasković da kaže, a on je bio samo uzdržan da se ne zameri Neši, jer se i on nada da će biti plaćeni većnik.


[ Dodaj komentar ]


Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima