Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Почео са радом сајт алексиначких напредњака

rss

04.12.2011.

Прва странка, или огранак странке, из Алексинца која је креирала свој сајт јесте Српска Напредна Странка - општински одбор Алексинац

Почео са радом сајт алексиначких напредњака


Ових дана, на адреси www.sns-aleksinac.org алексиначки напредњаци су објавили своје прве вести и најаве догађаја.

Овим поводом огласио се и председник општинског одбора СНС-а Ненад Станковић.

"Да би грађани на демократским изборима могли да одлучују са пуном одговорношћу, потребно им је пружити што већу количину квалитетних информација.

Управо је то одлучујући разлог због чега се Општински одбор СНС у Алексинцу одлучио да формира ову своју интернет страницу. Наиме, познато је да се наш Одбор већ дуже време суочава са медијском блокадом у нашој Општини. Услед тога, нити смо били нити ћемо и даље бити у прилици да се представимо грађанима, путем медија, да дамо своју политичку понуду и да изнесемо своје ставове о свему што се око нас догађа. А сматрам да имамо итекако шта да кажемо."


Честитке

У име редакције поздрављамо учешће напредњака на интернет сцени Алексинца, и надамо се да ће комуникација са грађанима бити интерактивна. Јер, нису нам потребно политичари који ће нам наметати своје ставове, већ су нам потреби политичари који ће имати слуха за потребе својих гласача.

Истовремено, осталим странкама нудимо свој медијски простор. Они који желе свој сајт могу то учинити на нашем серверу и нашем домену (imestranke-aleksinac.net).


# Ненад Станковић сајт
@


 



Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима