Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Počeo sa radom sajt aleksinačkih naprednjaka

rss

04.12.2011.

Prva stranka, ili ogranak stranke, iz Aleksinca koja je kreirala svoj sajt jeste Srpska Napredna Stranka - opštinski odbor Aleksinac

Počeo sa radom sajt aleksinačkih naprednjaka


Ovih dana, na adresi www.sns-aleksinac.org aleksinački naprednjaci su objavili svoje prve vesti i najave događaja.

Ovim povodom oglasio se i predsednik opštinskog odbora SNS-a Nenad Stanković.

"Da bi građani na demokratskim izborima mogli da odlučuju sa punom odgovornošću, potrebno im je pružiti što veću količinu kvalitetnih informacija.

Upravo je to odlučujući razlog zbog čega se Opštinski odbor SNS u Aleksincu odlučio da formira ovu svoju internet stranicu. Naime, poznato je da se naš Odbor već duže vreme suočava sa medijskom blokadom u našoj Opštini. Usled toga, niti smo bili niti ćemo i dalje biti u prilici da se predstavimo građanima, putem medija, da damo svoju političku ponudu i da iznesemo svoje stavove o svemu što se oko nas događa. A smatram da imamo itekako šta da kažemo."


Čestitke

U ime redakcije pozdravljamo učešće naprednjaka na internet sceni Aleksinca, i nadamo se da će komunikacija sa građanima biti interaktivna. Jer, nisu nam potrebno političari koji će nam nametati svoje stavove, već su nam potrebi političari koji će imati sluha za potrebe svojih glasača.

Istovremeno, ostalim strankama nudimo svoj medijski prostor. Oni koji žele svoj sajt mogu to učiniti na našem serveru i našem domenu (imestranke-aleksinac.net).


# Nenad Stanković sajt
@


 



Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima