Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Počeo sa radom sajt aleksinačkih naprednjaka

rss

04.12.2011.

Prva stranka, ili ogranak stranke, iz Aleksinca koja je kreirala svoj sajt jeste Srpska Napredna Stranka - opštinski odbor Aleksinac

Počeo sa radom sajt aleksinačkih naprednjaka


Ovih dana, na adresi www.sns-aleksinac.org aleksinački naprednjaci su objavili svoje prve vesti i najave događaja.

Ovim povodom oglasio se i predsednik opštinskog odbora SNS-a Nenad Stanković.

"Da bi građani na demokratskim izborima mogli da odlučuju sa punom odgovornošću, potrebno im je pružiti što veću količinu kvalitetnih informacija.

Upravo je to odlučujući razlog zbog čega se Opštinski odbor SNS u Aleksincu odlučio da formira ovu svoju internet stranicu. Naime, poznato je da se naš Odbor već duže vreme suočava sa medijskom blokadom u našoj Opštini. Usled toga, niti smo bili niti ćemo i dalje biti u prilici da se predstavimo građanima, putem medija, da damo svoju političku ponudu i da iznesemo svoje stavove o svemu što se oko nas događa. A smatram da imamo itekako šta da kažemo."


Čestitke

U ime redakcije pozdravljamo učešće naprednjaka na internet sceni Aleksinca, i nadamo se da će komunikacija sa građanima biti interaktivna. Jer, nisu nam potrebno političari koji će nam nametati svoje stavove, već su nam potrebi političari koji će imati sluha za potrebe svojih glasača.

Istovremeno, ostalim strankama nudimo svoj medijski prostor. Oni koji žele svoj sajt mogu to učiniti na našem serveru i našem domenu (imestranke-aleksinac.net).

Komentara: 1


# Nenad Stanković sajt
@ 

▲ ▼ [+][-]


  • (+0) (-0)

    Srdjan 06.12.2011.
    Pomno pratim dešavanja na političkoj sceni Srbije ,a jako sam zainteresovan pre svega za dešavanja u našoj Opštini. Eksponenti SNS u Opštini Aleksinac su ljudi koji su jako dobro upoznati sa funkcionisanjem lokalne samouprave,i sami učestvuvjući u njoj na vrlo značajnim mestima ,koja su im političkim igrarijama oduzeta, ali i sa obiljem problema koji ih čekaju ukoliko uspeju nakon izbora sa svojim,realno ,ogromnim političkim kapacitetom preuzeti poluge vlasti i voditi u narednom četvorogodišnjem mandatu Opštinu . No , o tome nakon izbora.Šta ih pre svega čeka nakon izbora? Prazna i do guše zadužena Opštinska kasa,8043 zvanično evidentiranih nezaposlenih lica,runirana privreda i šarenilo od tzv biznis projekata koji služe za dalje ispumpavanje novca. Ogroman pritisak gradjana na službe za socijalni rad i razne vidove MOP-a,kao i katastrofalni % obrazovne strukture i Opština koja je u Republičkom vrhu po starosnoj dobi gradjana. Tačno je da su u toku ispitivanja u vezi ekonomske isplativosti eksploatacije uljanih škriljaca ,ali to će potrajati. Šta onda sem gole smene ,ovih,hm,mudraca sa vlasti, SNS može ponuditi nama gradjanima a da nisu predizborne bajke i trala la pričice!? Pre svega ,ma koliko bolno bilo, da raščisti višak radnika iz javnih preduzeće. Pod dva,da definiše strategiju razvoja Opštine Aleksinac,ne osloncem na famozne prijatelje iz Danske i ostalih,hm prijatelja, koji kao donaciju doniraju tehnološki zastarelu kompjutersku opremu na kome im se zahvaljuje kao da su podigli pet fabrika,već uključivanjem stručnih službi koje kao okosnicu ,u pretežno poljoprivrednoj Opštini ,neće imati kao glavni izvozni potencijal toplo valjane proizvode crne metalurgije , već poljoprivredne proizvode. Pod tri,omladina koja realno gledano ima ogroman problem sa viškom vremena i postaje sklona svakojakim devijantnim ponašanjima mora biti na neki način upošljena uz redovnu novčanu naknadu. Zašto sam na ovakav način se obratio ljudima iz SNS-a .Zato što imaju velike šanse,po mom skromnom mišljenju,koje ne mora biti relevantno, da uz pomoć još dve stranke, vode Opštinu Aleksinac nakon izbora,i da pokušaju u tom periodu ,ukoliko dobiju mandat ,nešto urade sa Opštinom konačno što će zaustaviti permanentno ruiniranje već punu deceniju,pa i čitave dve,inače nakon sledećih izbora ,teško da će biti uopšte od Aleksinca više ičega.Dobronameran simpatizer ,pre svega programskih načela koja promoviše SNS kako u Republici tako i na lokalu. 8)


[ Dodaj komentar ]


{lg_push_subscription_title}

{lg_push_subscription_text}