Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Политички врх владајуће структуре Алексинца на пријему код председника

rss

26.06.2017.

Прославу коју је организовао председник Србије Александар Вучић посетили су и представници општине Алексинац.

Политички врх владајуће структуре Алексинца на пријему код председника

Делегацију је предводио председник општине Ненад Станковић са сарадницима из СНС-а. Позив за инаугурацију је добио и председник Покрета социјалиста одбора у Алексинцу, Славиша Јовановић.

По речима директора Дома здравља Алексинац, др Родољуба Живадиновића, атмосфера на пријему је била изузетна. Он је своје утиске пренео на званичан сајт СПОС-а где се каже:

"Изузетној атмосфери на инугурацији свакако су допринели и сусрети председника СПОС-а са бројним званичницима и пријатељима пчеларства, саветником премијера Србије проф. др Драганом Гламочићем, покрајинским секретаром за пољопривреду Вуком Радојевићем, новом вд директорком Управе за ветерину Министарства пољопривреде Емином Милакаром, директорком Пореске управе Србије Драганом Марковић и другима…

Из ових кратких сусрета и разговора свакако стандардно провејава добра атмосфера и подршка пчеларству, а посебан утисак на председника СПОС-а оставила је информација да је СПОС постао део експозеа мандатарке Ане Брнабић, као пример добре организације пољопривредника Србије, који треба да послужи и другима за стварање и/или јачање њихових организација. Ово је посебна част за СПОС и представља још једну потврду добре организованости пчелара Србије, али и уважавања и препознавања наше озбиљности од стране надлежних државних органа и званичника. Захваљујемо се будућој премијерки Ани Брнабић на овом гесту, а председнику Србије на позиву на инаугурацију."


# председник општине СНС Александар Вучић Славиша Јовановић Саша Родољуб Живадиновић СПОС Ненад Станковић сајт инаугурација
@sns_aleksinac @avucic @


 



Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима