Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

OOPS Aleksinac je za izbore

rss

30.01.2014. Slaviša Jovanović - Saša predsednik OOPS Aleksinac

PS kao stranka progresivne i nacionalno odgovorne levice pozdravlja odluku SNS i njenog lidera Aleksandra Vučića za raspisivanjem vanrednih parlamentarnih izbora u Srbiji.

OOPS Aleksinac je za izbore

Naša duboka posvećenost borbi za bolji život građana bila je i biće osnovni motiv zajedničkog delovanja naše dve stranke ka modernijoj,razvijenijoj i socijalno odgovornoj državi u kojoj se nikome neće isplatiti da se bavi kriminalom i pljačkom,a pogotovu ne onima koji se bave politikom.

Zato je borba protiv organizovanog kriminala jedan od osnovnih,ali ne i jedini razlog za raspisivanjem vanrednih parlamentarnih izbora.

Poboljšanje ekonomske i privredne situacije u našoj zemlji kao i pravednija raspodela društvenog bogatstva uz ravnomerniji razvoj Srbije je nužnost koja obavezuje na mnogo bržu i efikasniju aktivnost nego do sada.

Podizanje nivoa socijalne sigurnosti radnika,seljaka i svih koji žive od svoga rada je bitan deo političkih aktivnosti koje moraju dobiti veći značaj u radu državnih organa.

Da bi se do postavljenih ciljeva došlo neophodno je sprovesti opšte i ubrzane reforme u društvu što bez izbora nije moguće ostvariti.Povezivanje sa nama prijateljskim zemljama i međunarodnim organizacijama kako na istoku tako i na zapadu se mora nastaviti još istrajnije i upornije.

Zato i dajemo punu podršku raspisivanju vanrednih parlamentarnih izbora na kojima će narod dati ocenu o radu svih političkih subjekata i dati poverenje onima koji to zaslužuju,a to je koalicija okupljena oko SNS-a.

PS kao deo te koalicije daje podršku izborima koji predstavljaju proveru volje naroda.

DO POBEDE !

 

Komentara: 0


# Slaviša Jovanović Saša Pokret Socijalista
@poksocijalista @ 

[ Dodaj komentar ]


{lg_push_subscription_title}

{lg_push_subscription_text}