Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Покрет Социјалиста: Данас је Видовдан

rss

28.06.2019.

ОО ПС Алексинац жели да своје суграђане подсети на дан који је велики историјски и верски датум, кojи је симбол Србије и српства, на дан када је пре 18 год. друг СЛОБОДАН МИЛОШЕВИЋ, бирани председник Србије и СРЈ отет и хеликоптером испоручен Хагу. Он је први председник једне суверене државе у Свету који је испоручен да му суди иностранство, а кога је тадашња марионетска власт Демократска Опозиција Србије (тзв.ДОС) изручила суду Америке, Енглеске и Немачке, неслутећи да се неће судити само њему, већ српском народу. Знао је да не може да одржи себе, али је врло успешно бранио позицију народа и државе, јер се Уставом заклео и обавезао да ће бранити и чувати суверенитет и интегритет своје земље.

Фото: архива

Наш народ је на крају 20-тог века медијском сатанизацијом у Свету проглашен геноцидним народом и ако сви добро знају да смо у I и II Светском рату, као и у свим ослободилачким ратовима које смо водили против нацизма и фашизма поднели највеће жртве бранећи се од освајача.

Свима је данас јасно да они нису нападали Србију због Милошевића, већ су нападали Милошевића због Србије, јер су наша земља и народ били баријера успостављању потпуне западне доминације на Балканском полуострву.

До краја се борио да докаже да су Америка и Немачка (на челу НАТО-а), извршиле криминални акт и агресију над СРЈ и да због тога морају да одговарају.

Као тадашњи председник није прихватио њихове ултиматуме за разбијање СРЈ тј. отцепљење делова наше земље Србије ( Косова и Метохије, Рашке области и Војводине) и устао је у борбу против глобализма, због чега је и убијен у ћелији хашког казамата 11.03.2006 год. без пресуде тј. невин. Данас је и хашки трибунал потрдио исправност његове политике.

Покрет социјалиста Алексинца следиће његово дело и пут ДО коначне ПОБЕДЕ!

За ОО ПС Славиша Јовановић                                                             


# Славиша Јовановић Саша Покрет Социјалиста Слободан Милошевић Видовдан
@poksocijalista @


 



Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима