Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Одговорно за Алексинац пита и гарантује

rss

20.04.2016.

У саопштењу алексиначког СНС-а стоји да је коалиција Одговорно за Алексинац политичка опција без доброг програма.

Одговорно за Алексинац пита и гарантује

Без жеље да у јавности отварамао полемику, ко је бољи а ко гори, позивамо представнике коалиције око СНС-а да јавности достави одговор на следећа питања:

Питања за СНС интервју

1. Шта је са кривичним и прекршајним пријавама које је поднео државни ревизор против председника Општине Ненада Станковића и директора јавних установа и предузећа, чланова СНС?
2. Колико је милиона динара буџетских пара (значи пара свих грађана општине Алексинац) ненаменски потрошено  само у 2013. години  по налазу државног ревизора?
3. Јесте ли бар један динар републичких пара обезбедили за Алексинац за ове 4 године ваше власти или смо искључиво ваше „успехе“ плаћали ми, грађани општине Алексинац?
4. Колико је луксузних аутомобила купљено из буџета ( од пара свих грађана општине Алексинац) у мандату ове власти и колико су укупно плаћени?
5. Колико је по првобитном пројекту требало да кошта реновирање платоа испред  Дома културе у Алексинцу, а колико сте пара из буџета (пара свих грађана општине Алексинац) потрошили на вишегодишње радове? Ко је променио пројекат и  зашто?  Да ли је неко одговарао за то?
6. Колико сте буџетских пара (пара свих грађана општине Алексинац) потрошили на реновирање тоалета у згради општине? Има ли ту неких утврђених кривичних дела?
7. Колико по уговору треба да траје и колико кошта санација улице Душана Тривунца (једносмерне). Колико већ стоји раскопана? Да ли је неко одговарао за штету коју трпи општина и сви грађани Алексинца?
8. Колико сте чланова СНС-а запослили на буџету (плаћени парама свих грађана општине Алексинац)?  Колико њих има купљене дипломе? Колико њих је у рођачким везама са председником Општине и локалним функционерима СНС? Постоји ли бар један одборник СНС да није он или неко њему близак запослен на буџету?
9. Колико је радно време председника Општине и других функционера општине, директора установа и јавних предузећа? Плаћамо ли ми, грађани општине Алексинац, њихову пуну плату да би они „радили“ два сата дневно?
10. Колико се младих , образованих људи трајно иселило из општине Алексинац у последње 4 године? 

Шта ми можемо да поручимо крађанима стало је у програм иза кога стоје 55 кандидата. Од тога 31 кандидат нису страначке личности.

Наш циљ је јасан, желимо грађанима да понудимо Одговорну власт и зато гарантујемо


 


# општина интервју избори аутомобил радно време Душана Тривунца Одговорно за Алексинац
@


 Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима