Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Odgovorno za Aleksinac pita i garantuje

rss

20.04.2016.

U saopštenju aleksinačkog SNS-a stoji da je koalicija Odgovorno za Aleksinac politička opcija bez dobrog programa.

Odgovorno za Aleksinac pita i garantuje

Bez želje da u javnosti otvaramao polemiku, ko je bolji a ko gori, pozivamo predstavnike koalicije oko SNS-a da javnosti dostavi odgovor na sledeća pitanja:

Pitanja za SNS intervju

1. Šta je sa krivičnim i prekršajnim prijavama koje je podneo državni revizor protiv predsednika Opštine Nenada Stankovića i direktora javnih ustanova i preduzeća, članova SNS?
2. Koliko je miliona dinara budžetskih para (znači para svih građana opštine Aleksinac) nenamenski potrošeno  samo u 2013. godini  po nalazu državnog revizora?
3. Jeste li bar jedan dinar republičkih para obezbedili za Aleksinac za ove 4 godine vaše vlasti ili smo isključivo vaše „uspehe“ plaćali mi, građani opštine Aleksinac?
4. Koliko je luksuznih automobila kupljeno iz budžeta ( od para svih građana opštine Aleksinac) u mandatu ove vlasti i koliko su ukupno plaćeni?
5. Koliko je po prvobitnom projektu trebalo da košta renoviranje platoa ispred  Doma kulture u Aleksincu, a koliko ste para iz budžeta (para svih građana opštine Aleksinac) potrošili na višegodišnje radove? Ko je promenio projekat i  zašto?  Da li je neko odgovarao za to?
6. Koliko ste budžetskih para (para svih građana opštine Aleksinac) potrošili na renoviranje toaleta u zgradi opštine? Ima li tu nekih utvrđenih krivičnih dela?
7. Koliko po ugovoru treba da traje i koliko košta sanacija ulice Dušana Trivunca (jednosmerne). Koliko već stoji raskopana? Da li je neko odgovarao za štetu koju trpi opština i svi građani Aleksinca?
8. Koliko ste članova SNS-a zaposlili na budžetu (plaćeni parama svih građana opštine Aleksinac)?  Koliko njih ima kupljene diplome? Koliko njih je u rođačkim vezama sa predsednikom Opštine i lokalnim funkcionerima SNS? Postoji li bar jedan odbornik SNS da nije on ili neko njemu blizak zaposlen na budžetu?
9. Koliko je radno vreme predsednika Opštine i drugih funkcionera opštine, direktora ustanova i javnih preduzeća? Plaćamo li mi, građani opštine Aleksinac, njihovu punu platu da bi oni „radili“ dva sata dnevno?
10. Koliko se mladih , obrazovanih ljudi trajno iselilo iz opštine Aleksinac u poslednje 4 godine? 

Šta mi možemo da poručimo krađanima stalo je u program iza koga stoje 55 kandidata. Od toga 31 kandidat nisu stranačke ličnosti.

Naš cilj je jasan, želimo građanima da ponudimo Odgovornu vlast i zato garantujemo


 


# opština intervju izbori automobil radno vreme Dušana Trivunca Odgovorno za Aleksinac
@


 Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima