Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Двери: Не плашимо се Александра Вучића

rss

05.03.2017. Инфо служба Двери

Српски покрет Двери свима поручује – Нисте нас уплашили! Нећемо да одустанемо од борбе против Вучићеве криминално – тајкунске организације, која уништава наше грађане и нашу државу.

 Вучић је данас ангажовао комплетну своју логистику задужену за обављање прљавих послова да бруталним увредама, клеветама и измишљотинама крене у напад на председничког кандидата Двери, Бошка Обрадовића. Сви истакнути представници Вучићеве владајуће коалиције – Мартиновић, Шешељ, Чеда, Чанак, Драган Ј. Вучићевић данас су се такмичили ко ће веће увреде и лажи да изнесе на рачун Обрадовића.

Ово је јасан показатељ њиховог  страха и панике због све већег раста политичке подршке нашем председничком кандидату. Очигледно је да Вучић хоће Обрадовићеву главу и за то је спреман да употреби сва средства.

Српски покрет Двери свима поручује – Нисте нас уплашили! Нећемо да одустанемо од борбе против Вучићеве криминално – тајкунске организације, која уништава наше грађане и нашу државу. Још жешће ћемо се супротставити корумпираном Вучићевом режиму који штити интересе тајкуна, криминалаца, Међународног монетарног фонда (ММФ), иностраних банака, Брисела, који је ојадио наше грађане, опљачкао раднике и пензионере, узурпирао државне институције, суспендовао правну државу, злоупотребио моћ, увео политички терор над неистомишљеницима.

Поручујемо Вучићу и његовим сателитима: Још снажније ћемо се борити за интересе нашег народа, наших породица и наше деце и за право сваког грађанина на пристојан живот. Нећемо да одустанемо од борбе да се заустави пљачка и понижавање радника и пензионера, да се заустави одлазак младих, распродаја наших природних и привредних богатстава и пољопривредног земљишта странцима, да сваки човек има право на  посао и зараду према знању и квалификацијама, а не према партијској припадности, да сваки грађанин има право на здравствену заштиту, да сви млади имају могућност да се бесплатно образују. Никада нећемо одустати од борбе за независну и слободну Србију, за очување суверенитета.

Од суштинског интереса за опстанак Србије је да Вучићев режим падне и да се њихова погубна политика промени. Наш председнички кандидат једини нуди ту промену. Ове 2017. године пред грађанима је јасан избор – промена или даља пропаст, или даље урушавање сваког сегмента наших живота и наше државе.

Позивамо вас да нам се придружите да заједно поразимо криминалну напредњачко-тајкунску организацију и да градимо Србију на здравим темељима.

Информативна служба Српског покрета Двери

https://www.youtube.com/watch?v=OdP7gn6lyYI


# избори Двери Бошко Обрадовић Александра Вучић
@SPDveri @


 



Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима